Dolar $
32.36
%-0.38 -0.12
Euro €
34.68
%-0.39 -0.13
Sterlin £
40.51
%-0.42 -0.17
Çeyrek Altın
3909.74
%-0.57 -22.31
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 15 Ekim 2023 16:11

DOĞA DOSTU DOĞAL RENKLİ PAMUK KOLEKSİYONU SATIŞTA

DeFacto, sürdürülebilirlik çatısı altında yaptığı çalışmaları ve doğa dostu koleksiyonlarıyla sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. DeFacto'nun doğal renkli pamuk tohumları ile ürettiği yeni koleksiyon ürünleri, çevre dostu moda severlerin tercihi oluyor.

Doğa Dostu Doğal Renkli Pamuk Koleksiyonu satışta

DeFacto, çevreye ve sürdürülebilirliğe olan duyarlı yaklaşımıyla oluşturduğu koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Renkli pamuk tohumlarının yüksek kaliteli iplikler ile karıştırılmasıyla ortaya çıkan yeni koleksiyondaki ürünler, çevreye duyarlı ve doğa dostu tüketiciler için yalnızca www.defacto.com web adresi, mobil uygulaması ve seçili mağazalarda satışa sunuluyor.

 

Doğal tonların hâkim olduğu renkli pamuk koleksiyonu, kendiliğinden var olan renkli ata pamuk tohumları sayesinde boya kullanılmadan ve su tasarrufu sağlanarak üretiliyor. Bu sayede sürdürülebilir koleksiyon ile yüzde 35’e varan enerji ve su tasarrufu ile yüzde 90 oranında kimyasal kullanımında azaltma sağlanıyor. Bu koleksiyonda yer alan doğa dostu ürünler ise sade tasarımları ve soft renkleriyle yeşile saygı bilincini koruyarak modern bir stil sunmayı vaat ediyor. 

 

Doğa dostu koleksiyonda, tüm yaş grupları için ürünler bulunuyor 

DeFacto’nun GDO’suz renkli ata pamuk tohumlarından üretilen yeni koleksiyonunda, doğal tonların egemenliğinde bej ve açık kahve renkleri öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan ve rahatlığı ön planda tutan parçalar, doğayı önemseyen ve sade giyim tarzı olan karakterlere hitap ediyor. 

 

Yetişkinlere yönelik ev giyim ürünleri, kız ve erkek çocuklara özel minimal detaylı kıyafetler, tüm yaş gruplarının beğenisine sunuluyor. Dünyaya yeni gelen bebekler için de sağlıklı bir başlangıç dileyen DeFacto, yumuşacık fitilli kumaşlarla zıbın ve şapkalı setleri, hastane çıkış setleri ve tulumları ile hem ebeveynleri hem de bebekleri mutlu ediyor.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR