Dolar $
32.29
%0.04 0.01
Euro €
35.01
%-0.39 -0.13
Sterlin £
40.85
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4047.89
%0.59 23.58
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 25 Ekim 2023 12:38

CUMHURİYET'İN ALTIN ÇOCUKLARINA ALTIN ÖDÜLÜ

Şirket çalışanlarının çocuklarından oluşan 500 öğrencinin katıldığı resim yarışmasında tüm katılımcılara çeyrek altın verilirken, kategori birincileri tam, ikincileri ise yarım altın ödül kazandılar.

Cumhuriyet'in altın çocuklarına altın ödülü

Türkiye’de kaplamalı kumaş ve teknik deri alanında çok sayıda ilke imza atan Flokser Tekstil, eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinde de farkındalık yaratıyor. Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle şirket çalışanlarının çocukları arasında Cumhuriyet temalı bir resim yarışması düzenleyen Flokser Tekstil, dereceye girenlere ödüllerini dağıttı.

İlk, orta, lise ve Üniversite olmak üzere dört kategoride öğrencilerinin katıldığı yarışmada birincilere tam, ikincilere yarım altın ödül olarak verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Flokser Tekstil’in Hadımköy’de bulunan fabrika ve yönetim binasında gerçekleştirilen ödül töreni bayram havasında geçti. Yarışmacılarla birlikte ailelerinin de katıldığı törende konuşan Flokser Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rasim Tükek, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Her Fabrika Bir Kaledir” sözüne atıfta bulunarak, “Bu yıl 41. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Flokser Tekstil olarak, Cumhuriyetin değerlerine ve çocukların eğitimine büyük önem vermeyi sürdürüyoruz. Eğitimli gençlerimizle sanayi ve teknolojide ülkemizi ilerilere taşıyacağız. Cumhuriyetin Altın Çocukları Resim Yarışması ile Flokser Tekstil çalışanlarının tüm çocuklarını destekliyor, geleceğimizin resmini gençlerimizle birlikte tasarlıyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler şiir okudu. Ödüllerin dağıtımından sonra yönetim binasında öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezen ziyaretçiler son olarak Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan pastayı kestiler.

ABONE OL