Dolar $
32.24
%0.1 0.03
Euro €
35.26
%0.27 0.09
Sterlin £
41.19
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
4118.99
%0.59 24.04
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Yerel Yönetimler Pazar 25 Şubat 2024 08:13

BEYLİKDÜZÜ'NÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEYE HAZIR: NEVZAT ALTITOK'TAN TEMİZ SİYASET ÇAĞRISI

Gelecek Partisi'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok, "Yerelden geleceğe güçlü belediye" vizyonuyla İstanbul'un geleceğine yön verme hazırlıklarını sürdürüyor. Altıtok, temiz siyaset, adalet, liyakat ve hakkaniyet ilkelerini öne çıkararak, Beylikdüzü halkının teveccühüne ve oylarına talip olduğunu belirtti.

Beylikdüzü'nün Geleceğini Şekillendirmeye Hazır: Nevzat Altıtok'tan Temiz Siyaset Çağrısı

Nevzat Altıtok, Beylikdüzü'nde hiçbir siyasi parti veya kurumun değirmenine su taşımayacaklarını vurgulayarak, "Beylikdüzü için elimiz her zaman taşın altında oldu, olmaya devam edecek. Gelecek için varız. Komşularımızın her hakkını savunacağız" dedi. Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla yönetmeye aday olduklarını ifade etti.


Altıtok'un mesajı açık: "Beylikdüzü'nü birlikte yönetmeye talibiz. George Orwell'ın '1984' adlı eserinde söz ettiği gibi, önce sizi bir tas çorbaya muhtaç hale getirecekler, sonra oyunuzu bir tas çorba karşılığında isteyecekler. Çorba dağıtanlara kanmayın." Bu sözlerle, halkın oylarını kazanmak için kısa vadeli çözümler sunanlara karşı uyanık olmaya çağırdı. Gelecek Partisi adayı Nevzat Altıtok, Beylikdüzü'nün geleceğini halkın iradesiyle şekillendireceklerini ve yerel yönetimde yeni bir sayfa açacaklarını belirtti.
ABONE OL