Dolar $
32.28
%0.02 0
Euro €
35
%-0.42 -0.14
Sterlin £
40.84
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4038.28
%0.35 14.08
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 25 Ekim 2023 15:16

ATAMIZIN ZEVKİ, HEMİNGTON KOLEKSİYONLARI'NA İLHAM VERİYOR

Hemington, Cumhuriyet döneminin değerleri, şıklığı ve kalitesini, modern ve zamansız tasarımlarına yansıtarak geleceğe taşıyor. Koleksiyonda yer alan özel tasarımlar 100. yıl coşkusuna eşlik ediyor.

Atamızın zevki, Hemington Koleksiyonları'na ilham veriyor

Erkek modasında lüks ve kalitenin temsilcisi Hemington, 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin değerlerini ve modernliğini koleksiyonlarına yansıtarak geleceğe taşınmasında önemli bir rol üstleniyor. Zamanın ötesinde bir lider Mustafa Kemal Atatürk’ün şık ve rafine zevki, Hemington Koleksiyonları’na ilham veriyor. Cumhuriyetin klasik şıklığını, kalitesini ve zarafetini zamansız tasarımlarına yansıtan Hemington, Cumhuriyet ruhunun ilk günkü gibi yaşaması için geçmişten aldığı ilhamı günümüz modasıyla buluşturuyor. 

 

ATAMIZIN ŞIKLIĞI KOLEKSİYONLARA YANSIYOR

 

Modernleşmenin yolunu Cumhuriyetle aydınlatan Atamız, her anlamda olduğu gibi giyim tarzıyla da Cumhuriyet’in 100. yılına ve gelecek 100 yıllara örnek teşkil ediyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün şık tarzı, döneminde olduğu kadar günümüz erkek modasına da ilham kaynağı oluyor. Hemington’ın özel olarak sunduğu Cumhuriyet Koleksiyonu’nda yer alan yün Triko hırkalar, kaşmir kazak ve pantolonlar, yelekler, paltolar, blazer ceketler, gömlek ve bunları tamamlayan şık kravat ve mendiller... Her birinde Atamızın rafine zevki, kalite ve zamanın çok ötesinde moda anlayışı yer alıyor. 

 

Yüzde yüz doğal materyaller ile kaliteli kumaşlar ve kusursuz işçilik, Hemington Koleksiyonları’nın olmazsa olmazı. Rafine zevklere hitap eden Hemington Koleksiyonları, Atamızın izinde, Cumhuriyet ruhunu nesilden nesile geleceğe taşımaya özen gösteriyor.

 

ATATÜRK’ÜN RESMİ VE TÜRK BAYRAKLARI KALPLERE İŞLENDİ

 

Cumhuriyet değerlerinin nesiller boyu paylaşılabilmesi için Hemington, Cumhuriyet Koleksiyonu içerisinde, Cumhuriyetimizin ışığında yetişen gelecek nesiller ve babasının izinden yürüyen çocuklarımıza özel olarak ürünler de tasarladı. Koleksiyonun en özel ürünü olan Polo T-Shirt’lerde; Atamızın resmi, şanlı Türk bayraklarımızla birlikte kalplerimizin üzerine işlendi. Cumhuriyet ruhunu yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak isteyen babalar ve oğulları, Hemington şıklığını birlikte paylaşması için Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına alternatif oluşturdu. 

ABONE OL