Dolar $
32.37
%-0.35 -0.11
Euro €
34.82
%-0.1 -0.03
Sterlin £
40.79
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
3914.03
%-0.47 -18.07
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 22 Ekim 2023 18:35

AGESA MÜŞTERİ BULUŞMALARI'NIN 9'UNCUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

AgeSA, artık geleneksel hale gelen "Müşteri Buluşmaları" etkinliğinin 9'uncusu kapsamında hafta boyunca canlı yayın, etkinlik, panel ve yarışmalar gerçekleştirdi. "Müşteri Buluşmaları müşteri ihtiyaçlarını daha iyi anlamak adına bizim için büyük değer taşıyor" diyen AgeSA Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Fırat Kuruca, müşteri deneyimini daha da iyiye taşımayı hedeflediklerinin altını çizdi.

AgeSA Müşteri Buluşmaları'nın 9'uncusunu Gerçekleştirdi

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, müşterilerini daha iyi tanımak, beklenti ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamak amacıyla hayata geçirdiği ve sektörde bir ilk olan geleneksel Müşteri Buluşmaları’nın 9’uncusunu gerçekleştirdi. AgeSA, bu yıl 9-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Müşteri Buluşmaları, canlı yayınla tüm AgeSA çalışanları tarafından izlenen “Müşterilerimizi Dinliyoruz Paneli” ile başladı.  Davetli AgeSA müşterilerinin ağırlandığı özel bir etkinlikte Ekonomist ve Yazar Mahfi Eğilmez, ekonomi konulu bir sohbet gerçekleştirirken devamında Akportföy ve AgeSA yatırım uzmanları tarafından emeklilik yatırım fonlarına dair güncel bilgiler paylaşıldı. Müşteri Buluşmaları hafta boyunca deneyim alanında uzman konuklarla gerçekleştirilen canlı yayınlar, “Müşterinin Sesini Dinle” isimli müşterilerin konuk olduğu paneller ve müşteri memnuniyeti için özveriyle çalışanların ödüllendirildiği Müşteri Şampiyonları Yarışması Ödül Töreni ile tüm hafta boyunca dolu dolu sürdü.  

 

“İşimizin özünde insan var”

Müşteri Buluşmaları ile müşterilere yaşattıkları deneyimi daha da iyiye taşımayı hedeflediklerini söyleyen AgeSA Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Fırat Kuruca, “İşimizin özünde insan var. Müşterilerimizin zor zamanlarında yanlarında olmak; kendilerini, sevdiklerini, geleceklerini ve hayallerini korumak için çalışıyoruz. Müşterilerimizi sürekli dinliyor, onlarla etkileşimde bulunuyor, gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla nabızlarını tutmaya önem veriyoruz. Yenilikçi, gelişmiş ürün ve hizmetlerimizin müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken, tasarruflarını da en verimli şekilde değerlendirmelerini sağlayarak yüksek reel getiri performansı hedefliyoruz. Fon çeşitliliğini artırarak müşterilerimizin yatırım opsiyonlarını genişletmeye devam ediyoruz. Müşteri Buluşmaları müşteri ihtiyaçlarını daha iyi anlamak adına bizim için büyük değer taşıyor. Bu buluşmaları artık tek bir haftada değil tüm yıla yayarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR