Dolar $
32.28
%0.02 0
Euro €
35.03
%-0.33 -0.11
Sterlin £
40.84
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4034.89
%0.27 10.74
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 28 Ekim 2023 09:24

400 SENSÖRLÜ AYAK ANALİZ SİSTEMİ İLK KEZ NOBEL MASTER SHOES'TA

Nobel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Nobel Expo Fuarcılık A.Ş. ve Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, bu yıl ilk defa ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Fuarın en dikkat çekici ürünlerinin arasında Selçuk Üniversitesi'nin, "Ayak Analiz Sistemi" yer alıyor. 400 sensöre sahip iç tabanlık sistemi; basınç bölgelerini belirleyerek o bölgelere destek sağlıyor ve ürün tüm yaş gruplarında kullanılabiliyor. Bir başka ürün ise; askeri ve motorcu botu harmanlaması ile Özel Harekat için hazırlanan ısıtıcılı bot, soğuk iklim şartlarında kullanılması adına kaloriferli taban ısıtma ile tasarlanıyor.

400 sensörlü ayak analiz sistemi ilk kez Nobel Master Shoes'ta

“Denge Analiz Makinası”; kişilerin analizlerine göre sonuçlar çıkarıyor ve bu sonuçlar doğrultusunda kişiye özel taban geliştirilebiliyor. Aynı zamanda bu makina, denge ile ilgili rahatsızlıkların belirlenmesinde kullanılabiliyor.

 

YARA OLUŞUMUNU ENGELLEYEN AYAKKABILAR

Geniş ürün yelpazesi, yenilikçi tasarımları, kaliteli ürünleri, rekabetçi fiyatları, ulaşım kolaylığı ile ayakkabı ve çanta sektöründe nitelikli bir ticaret platformu haline gelecek olan fuarın öne çıkan ürünleri arasında; diyabet hastalarının ayak ve ayak parmaklarında yara oluşumunu engelleyen ayakkabılar yer alacak. Hastalara özel olarak üretilen diyabet ayakkabısı aynı zamanda çok fazla ayakta duran, aşırı kilolu olan ve diz ağrısı çekenler için de ideal bir ürün olarak satışa sunuluyor. Kullanılan özel malzeme ile birlikte ayakkabının dikişsiz ve doğal deri olmasını sağlayarak, şeker hastalarının ayaklarına konfor sağlıyor. 

 

BAĞCIK KİLİTLEME SİSTEMİ İLK KEZ SERGİLENİYOR

Fuarın bir diğer dikkat çeken ürünü ise; çocukların, öğrencilerin, yaşlıların ve birçok insanın bağlamak ve çözmekte zorlandığı ayakkabılara getirilen bağcık kitleme ve çözme aparatı olacak. Bu bağcık aparatı ile insanlar, ayakkabıları her defasında bağcık çözüp giymek ve bağlamak zorunda kalmıyor. Bir başka özellik olarak; ayakkabı bağı kendiliğinden çözülmeyerek bağcık kitleme ve çözme aparatının altına gelen bir başka aparatla burcunuzu ve mottonuzu herkese gösterme imkanı sağlıyor.

 

52 ülkeye ve 200’ün üzerinde katılımcıya kapılarını açan fuar, katılımcı firmalar ile yabancı alıcıların B2B görüşmelerinin gerçekleşmesini sağlıyor. Libya ve İran heyetlerine ek olarak  yurtdışından yoğun katılım sağlanan fuarda ikili işbirlikleri için önemli bağlantılar sağlanıyor.

 

Nobel Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) işbirliği ile düzenlenen Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nı destekleyen kuruluşlar arasında ise; Konya Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve KOSGEB yer alıyor.

ABONE OL