Dolar $
33.08
%-0.17 -0.05
Euro €
35.8
%-0.22 -0.08
Sterlin £
42.49
%-0.42 -0.18
Çeyrek Altın
4251.44
%-0.4 -17
SON DAKİKA

İkiyüzlü dünyada yaşamak

Şakir Akça 31 Tem 2024

İnsanoğlu başına gelenlerden ders çıkarmazsa bilin ki sonu gelmeye başlamıştır.

Dün Hitlerin yaptığı zulümlerle Yahudi mezalimi insanlık adına utanç abidesi olarak tarihe geçmiş, bugün Filistin’de yaşanan katliamlar, yarın zulmün ikiyüzlülüğü tarihi kaydolarak düşecektir. 

Dünyada mazlumların çoğalması, güçlülerin her geçen gün zulmünü artırması haksızlıklar karşısında sessiz kalınması insanlık duygularını kaybetmeye başlayıp güçlünün yanında durarak hakikatleri yok saymak güneşi balçıkla sıvamak gerçekleri yok edemez. Siyonizm’in hedeflediği ana temel; İsrail Devleti’ni oluşturmak. Kendi ulusal devletlerini kurma hedefi taşıyan siyasi bir harekettir.

Temelleri 19.yüzyılda kurulan ve 20.y.y başlarında Ortadoğu’nun Filistin topraklarında İngiltere’nin himayesinde, Amerika’nın ekonomik destek verdiği ve sınırlarını Kitâb-ı Mukaddes’te Hz. İbrahim’e yapılan vaatte, “Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar olan bölge” (Tekvîn, 15/8), Hz. Mûsâ ve Yuşa’ya yapılan vaatte, “Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin. 

Anadolu topraklarının sınırlarındaki terör devleti kurma hayallerini destekleyen Amerika artık ikiyüzlülüğünü açık açık müttefik bildiği Türkiye ye karşı teröristleri destekleyerek, terör devleti ihalesini İsrail’in Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar olan bölgeyi İsrail’e hazırlamaya çalışma faaliyeti artık gün gibi gözlerimizin önünde senaryolar açık berrak bir şekilde oynanmaktadır. Fransa’da yayınlanan Le Figaro’ya göre Güney Kıbrıs’ta Mossad ajanları cirit atıyor. Bu hayra alamet değil, burnumuzun dibine kadar hatta içimize girmeye başladılar. 

Kuzu postuna bürünmüş Kurtlaşan yamyamlar kan emiciler cumhuriyetçilerin tamamı ve demokrat kongre üyelerinin önemli bir bölümü İsrail’in zulmüne desteklerini göstermişlerdir. Birlikte hareket ederek insanlığın karşısında mazlumlara yaptıkları katliamları cinayetleri utanmadan sıkılmadan Amerika senatosunda anlatırken koca koca insan müsveddelerine bürünmüş caniler elleri patlarcasına cehennemin sonsuz ateşini kendi aleyhlerine harlıyorlar. 

Bu evren, bir gün gelip sönecek Yer gök hallaç pamuğu gibi birbirine girecek Mal, mülk sevdalıları, can derdine düşecek Kâinat gerçek sahibine elbet dönecek Mısralarda belirttiğim gibi bu dünya biz yaratılmışlara kalmayacak. Hakkın Adaletin tecelli edeceği o yüce divana kavuştuğumuzda boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hesap soracağı vakitte hakikatler sonsuzluk ışığının altında mazlumların üzerine gün gibi doğacaktır.