Dolar $
32.52
%-0.08 -0.02
Euro €
34.79
%-0.11 -0.04
Sterlin £
40.48
%-0.21 -0.08
Çeyrek Altın
3950.69
%-0.59 -23.19
SON DAKİKA
Eğitim Çarşamba 25 Mayıs 2022 08:54

YÜZ YÜZE TİCARET İÇİN İSTANBUL'DA BULUŞMA

Okul yöneticilerinden tedarik müdürlerine, bölüm başkanlarından dekanlara, profesörlerden öğretmenlere kadar tüm seviyedeki eğitimciler için organize edilmiş bir etkinlik olan GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı, 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yüz yüze ticaret için İstanbul'da buluşma

Üç yıl aradan sonra eğitim dünyasının ilk ve en büyük yüz yüze buluşması olacak fuara, aralarında sektörünün yurt içi ve yurt dışından lider markalarının da olduğu 100’ün üzerinde firma ile dünyanın dört bir tarafından binlerce satın almacı katılacak.  Tarsus Turkey tarafından düzenlenen GESS Türkiye 2022, eğitim dünyasına ilham verecek sunumlara da ev sahipliği yapacak. 11 ülkeden 100’e yakın konuşmacı, fuarla eş zamanlı düzenlenen GESS Global Konferanslarında “eğitimin geleceğini” anlatacak.

 

Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler sonucu hızlı bir dijital dönüşüm geçiren eğitim sektörünü İstanbul’da bir araya getirecek olan GESS Türkiye 2022’de, başta uzaktan eğitim teknolojileri olmak üzere, EdTech - AI, AR, Kodlama, VR, E-Öğrenme ve Yazılım, Oyunlaştırma, Donanım, 3D Yazıcılar, AV, Multimedya Teknolojisi, STEAM gibi dijital yenilikler bir arada sergilenecek. Eğitim dünyasında son iki yıldır pandemi nedeniyle ötelenen yeni yatırım ve satın alma planlarının, milyonlarca dolarlık ticarete dönüşeceği GESS Türkiye Fuarı, 26 Mayıs Perşembe günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sarayı’nda başlayacak.

 

Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecekleri GESS Türkiye Fuarı ile ilgili açıklamasında; “Üç gün sürecek organizasyonda yurt içi ve yurt dışından profesyonel alıcılar, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle tedarikçiler,  doğrudan bir araya gelecek. Fuar alanındaki standlarda eğitime dair tüm yenilikler bir arada sergilenirken, eş zamanlı düzenlenen GESS Global Konferans ve Workshoplarında ise Türkiye ile birlikte 11 ülkeden 100’e yakın konuşmacı, eğitim dünyasına ilham verecek sunumlar gerçekleştirecek” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR