Dolar $
32.38
%-0.38 -0.12
Euro €
34.72
%-0.6 -0.21
Sterlin £
40.62
%-0.55 -0.22
Çeyrek Altın
3908.46
%-0.77 -29.89
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Perşembe 31 Ağustos 2023 13:24

VİCTORİA SECRET İKONİK İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

Victoria's Secret'ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun. Çok sevilen ikonik VS monogram logosunu sütyene, külota, sabahlığa ve geceliğe taşıyan bu koleksiyon doğal görünümünüzü ön plana çıkarıyor.

Victoria Secret ikonik isimleri bir araya getiriyor

Moda dünyasında ses getirecek bir koleksiyona daha imza atan Victoria’s Secret, global marka ikonlarıyla The ICON koleksiyonunun iddialı ve zamansız stillerini Victoria’s Secret tutkunlarına sunuyor.  Eşsiz parçaların yer aldığı The ICON koleksiyonunda, vücut yapısına tamamen uyum sağlayan sütyenler, külotlar, gecelik ve sabahlık gibi birçok ürün yer alıyor. Koleksiyonda yer alan Victoria’s Secret Push-Up Demi Bra ön plana çıktığı kampanyada Adut Akech, Hailey Bieber, Paloma Elsesser, Sui He ve Emily Ratajkowski gibi isimlerin yanı sıra Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima ve Candice Swanepoel kamera karşısına geçti.

Ünlü fotoğrafçı Mikael Jansson tarafından çekilen eşsiz fotoğrafların stil danışmanlığını ise Camilla Nickerson üstleniyor. All-Star kadrosunda yer alan moda ikonlarının güçlerinin net bir şekilde gösterildiği fotoğraflarda, kontrast detaylar dikkat çekiyor. Koleksiyondaki ikonlar ve eşsiz yetenekler, yeniden tasarlanan ve bu sonbaharda prömiyeri yapılacak olan moda şovu Victoria’s Secret The Tour’da da yer alacak. 

Victoria's Secret'ın Baş Tasarımcısı Janie Schaffer, "Victoria's Secret’ın yeni koleksiyonu The Icon’ı sizlerle buluşturduğumuz için çok heyecanlıyız. Koleksiyondaki sütyenler, doğal bir şekilde destek sağlarken,  kusursuz bir görünümle en iyi halinizi yansıtmanız için tasarlandı. Gardırobunuza eklerken heyecanlanacak ve kendinizi ikon hissedeceksiniz.’’ dedi. 

Koleksiyondaki Victoria’s Secret Push-Up Demi Bra ile ilk defa her kap bedeninin ihtiyacına özel hafif destek sunan ped teknolojisiyle kişinin doğal hatlarına uygun bir görünüm sağlıyor. Kıyafetin altında pürüzsüz duran imza niteliğindeki boydan boya logolu dantel detaylarıyla sizi büyüleyici bir yolculuğa çıkaran Victoria’s Secret Push-Up Demi Bra, hafif destek sağlarken tamamen ayarlanabilir, klasik veya çapraz kullanıma uygun askılarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Markanın monogram logo tasarımına sahip külot, jartiyer, gecelik ve sabahlıkları XS-XL bedenleri arasında satışa sunuluyor ve sütyenlerle eşsiz bir takım oluşturuyor. Sütyenlerde ise 32-38 bant, A-DDD kap seçenekleri bulunuyor. 

ABONE OL