Dolar $
32.49
%0.18 0.06
Euro €
34.57
%0.24 0.08
Sterlin £
40.48
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4067.24
%-0.22 -9
SON DAKİKA
Turizm Perşembe 24 Haziran 2021 02:48

TATİLCİLER ŞİMDİDEN REZERVASYON YAPMAYA BAŞLADI

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Turizm sektörü de alınan rezervasyonlarla adeta canlandı, uzun yıllar sektörde başarılı bir şekilde yerlerini alan ve istikrarlı yükselişlerini hız kesmeden sürdüren Platin Tour Turizm'in başarılı isimleri Aygün Aydın ve Harun Şahin, şu sıralar sektörle ilgili yaşanan canlılığın ise kendilerine olumlu bir şekilde yansıdığını da sözlerine eklediler.

Tatilciler şimdiden rezervasyon yapmaya başladı

Aydın ve Şahin, "Güzel bir canlılık yaşıyoruz, bayram tatilinin de yaklaşması ile birlikte tatilciler de şimdiden rezervasyon yapmaya başladı.

    Biz de ekibimizle birlikte verdiğimiz hizmet konusunda müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini ve en ekonomik olanını sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz, ayrıca müşteri memnuniyeti ise ilk önceliğimiz" dediler.

    Aydın ve Şahin, "Aynı zamanda Platin Tour Turizm olarak birçok yol arkadaşımız ile de sektörden edindiğimiz tecrübeler konusunda birbirimize her fırsatta destek oluyoruz" diye konuştular.

    Türkiye'nin dört bir yanına düzenledikleri birbirinden güzel yurtiçi turlarla da gördükleri ilgiden fazlasıyla mutlu olduklarını sözlerinde dile getiren Aygün Aydın ve Harun Şahin'in hedefleri ise sektörde kalıcı olmak...

ABONE OL