Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Teknoloji Salı 05 Aralık 2023 15:01

SEVDİKLERİNİ MUTLU EDECEK YENİ YIL HEDİYELERİ BRAUN'DA

Braun kişisel bakım ürünleri, yeni yılda uzun ömürlü hediye arayışında olanlar için alternatif hediye olanakları sunuyor.

Sevdiklerini Mutlu Edecek Yeni Yıl Hediyeleri Braun'da

Braun Silk Expert Pro 5; Braun’un en son geliştirilen IPL cihazıdır. Pratik ve kolay kullanım özelliğinin yanında vücudun en hassas bölgelerine dahi uyum sağlayan 3 farklı hassas modu ile tüm vücut bölgelerinde kusursuz bir pürüzsüzlüğe ulaşmanıza yardımcı oluyor. 3 haftada tüylerde gözle görülür kalıcı azalma elde edebilir böylece 1 yıla kadar pürüzsüz cilt deneyimi edinebilirsiniz. 10 farklı yoğunluk modu ile farklı cilt tonlarına göre yoğunluk seviyesini otomatik olarak ayarlar.  SkinPro 2.0 teknolojisi kayma modunda her 0.5 saniyede bir flaş atımı yapar. 22 yıl kullanıma eşdeğer 400.000 flaş atım özelliği sunan Silk Expert Pro 5 uzun yıllar sürecek pürüzsüzlük için 5 yıl garanti fırsatı sunuyor.

  

Yeni Yılda Tarzınızı Braun Series 9 Pro + ile Yenileyin

Braun’un en yeni tıraş makinesi Series 9 Pro + erkek yüz anatomisine göre tasarlanmış beş farklı uygulama özelliği ile kusursuz tıraş deneyimi sunar. ProTrimmer düzeltme bıçağı bıyık, kulak ve burun çevresindeki kıvrımlı bölgelerde dahi ekstra performans gösterir. AutoSense teknolojisi sakal yoğunluğunuzu okur ve gücünü ayarlayarak her tıraş darbesinde daha fazla sakal keser. Braun 9 Pro + sunduğu %100 su geçirmezlik özelliği ile ıslak ve kuru kullanım özelliği sunar. 90 dakikaya kadar çalışma süresi uzun ömürlü kullanım kolaylığını getirir. Braun Series 9 + SmartCare merkezi tıraş makinenizin bakımını otomatik olarak kendisi yapar, uygulama sırasında makinede biriken sakallarınızı hijyenik bir biçimde temizler, tıraş bıçağının kullanım ömrünü korur, bıçak performansını optimize ederek makinenizi bir sonraki kullanım için hazır olmasını sağlar ve makinenizi hızlı bir şekilde şarj eder. Konforlu tıraş deneyimi için aradığınız tüm özelliklere sahip seri, 5 yıl garanti süresi ile uzun ömürlü kullanımı beraberinde getirir.

ABONE OL