Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Cuma 26 Ocak 2024 15:26

SETUR'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL ÖNERİLER

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde romantizmi doruğa çıkaran tatil önerilerini paylaştı. Bu çok özel günde doğa ile iç içe bir kaçamak imkanı sunan Abant, Sapanca, Şile, Kapadokya bölgeleri yanı sıra kayak otelleri ön plana çıkıyor. Sevgililer Günü'nü uzatarak unutulmaz kılmak isteyenler, Dubai başlangıçlı Arap Yarımadası cruise turunu tercih ediyor. Bu sene büyük talep gören yurt dışı turlarda ise Barselona, Prag ve Dubai ön plana çıkıyor.

Setur'dan Sevgililer Günü'ne özel öneriler

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, her sene büyük bir heyecan yaratan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel tatil önerilerini paylaştı. Doğanın kalbinde sakin, huzurlu ve romantik bir tatil kaçamağı sunan Abant, Sapanca, Ağva ve Şile bölgeleri 14 Şubat’ta en çok tercih edilen tatil destinasyonları arasında bulunuyor. Peri bacaları, gizemli yer altı şehri ve davetkar Kapadokya’nın yanı sıra karlar içinde eksiksiz bir kış romantizmi sunan kayak bölgeleri ve otelleri Sevgililer Günü’nde tercih ediliyor. 

 

Setur farkı ve güvencesiyle 14 Şubat’ı benzersiz ve unutulmaz kılacak tüm önerilere https://www.setur.com.tr/sevgililer-gunu-otelleri, https://www.setur.com.tr/en-romantik-tatil-otelleri,https://www.setur.com.tr/somineli-oteller linklerinden ulaşılabiliyor. İki kişilik unutulmaz tatillere 750TL’den başlayan fiyatlarla ulaşılabiliyor. 

 

Romantizmi doruğa çıkaran yurt dışı turlar

 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantizmi uzaklarda, benzersiz kılmak isteyenlerin tercihlerinde ise Dubai başlangıçlı Arap Yarımadası cruise tatili ön plana çıkıyor. 849 eurodan başlayan fiyatlarla 7 gecelik unutulmaz bir kaçamak sunan cruise tatili 14 Şubat’ı deniz ve güneşle birleştirerek daha da sıcak kılıyor. 14 Şubat’ı yurt dışında geçirmek isteyenlerin tercihlerinde ayrıca kendine özgü mimarisi ile Barselona, tarihi dokusu ile büyüleyici Prag ve benzersiz plajları ile Dubai turları dikkat çekiyor. Yurtdışı turlarına ilgi geçen sene aynı döneme göre yüzde 50 artış gösteriyor.  

 

Setur yurtiçinde yüzde 50’ye varan indirim olanakları, ödeme kolaylığı sağlayan avantajı teklifleri ve farklı kampanyaları ile herkesi hayallerindeki 14 Şubat Sevgililer Günü ile buluşturuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR