Dolar $
32.26
%-0.01 -0
Euro €
34.68
%-0.07 -0.02
Sterlin £
40.31
%-0.19 -0.07
Çeyrek Altın
3930.41
%0.1 3.97
SON DAKİKA
Turizm Pazartesi 18 Eylül 2023 12:29

'SARI YAZ' DÖNEMİNİ BODRUM'DA KARŞILAYIN

Yılın en güzel zamanlarından Sarı Yaz dönemini Bodrum'da karşılayın. Torba Koyu'nun eşsiz maviliğinde misafirlerine panaromik gün batımı manzaraları sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, misafirlerini berrak Ege suları kıyısında Sarı Yaz'ın tadını çıkarmaya davet ediyor.

'Sarı Yaz' Dönemini Bodrum'da Karşılayın

2022 Uluslararası Seyahat Ödülleri kapsamında “Best Family Beach Resort” ödülünü kazanan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, ultra her şey dahil konsepti ve yemyeşil doğasıyla sakin ve keyifli bir tatil geçirmek isteyen misafirlerine Sarı Yaz’da da her türlü imkanı sağlıyor. Tertemiz Ege Denizi kıyısındaki mavi bayraklı özel plajı ve havuzları ile hem yetişkinlere hem de çocuklara keyifli anlar sunuyor. Mavinin yeşille buluştuğu DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ta tüm misafirlerler tatillerinin tadını çıkarırken çocukları da Kids Club’ta birbirinden eğlenceli atölyeler bekliyor. Misafirler Spa Soul’un profesyonel masaj ve bakımları ile rahatlarken, gün sonunda A La Carte restoranlardan İtalyan Restoranı Poco ve taze deniz ürünleri sunan Skorpina Restoran ile de muhteşem bir akşam yemeği deneyimi yaşayabilirler. 

 

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort misafirleri Sarı Yaz dönemine özel olarak sezon sonuna kadar %15’e varan indirimli konaklama fırsatlarından ve 11 güne kadar ücretsiz iptal ve kolay değişiklik haklarından faydalanabilirler.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR