Dolar $
32.59
%0.18 0.06
Euro €
34.79
%0.09 0.03
Sterlin £
40.32
%-0.7 -0.28
Çeyrek Altın
4098.22
%0.76 30.53
SON DAKİKA
Turizm Pazar 25 Nisan 2021 02:30

SAPANCA'DA YEŞİLİN İÇİNDE FARKLI BİR ROTA

Yemyeşil doğası ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların adeta kaçış noktası olan Sapanca'da yer alan Uğurlu Dükkan Home Villaları, pandemi döneminde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı haline geldi.

Sapanca'da yeşilin  içinde farklı bir rota

Her ikisi de müstakil bahçe içinde yer alan Uğurlu Dükkan Home Villaları; şıklığı ve konforu öncelik alan konseptiyle çocuklu aileler ile arkadaş gruplarının yanı sıra küçük eğitim grupları tarafından yoğun ilgi görüyor. 2015 yılında beyaz yakalı hayatı bırakarak İstanbul’dan Sapanca’ya taşınan çift, Tuğba ve Tolga Ayyıldız’ın 2018 yılında hayata geçirdiği Uğurlu Dükkan Home 1 ve Home 2 Villaları; kalabalıktan uzaklaşmak isteyenlerin yeni rotası haline geldi. Sapanca’nın nezih bölgeleri arasında yer alan Kırkpınar, Bağdat Caddesi’nde bulunan iki villa-otel, kafe ve marketlerin yanı sıra Sapanca Gölü’ne, Ormanya Tabiat Parkı’na ve doğal trekking alanlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Müstakil bahçesi içerisinde bulunan 4’er odası ile toplamda 10 kişilik kapasiteye sahip, özel havuz, jakuzi, şömine, tam donanımlı mutfak ve bahçe barbeküsü imkânları ile biri iki, diğeri üç katlı olan villalar, ağırlıklı olarak çocuklu aileler, arkadaş grupları ve eğitim grupları tarafından tercih ediliyor.  

Eski ve yeninin birleşimi  

İç tasarımı Tuğba ve Tolga Ayyıldız çifti tarafından yapılan Uğurlu Dükkan Home’lar eski ve yeninin bir araya getirildiği dekorasyonu ile de büyük beğeni topluyor. Misafirlerin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerinin ön planda tutulan villaların dekorasyonunda, 90 yıllık geçmişe sahip kapılar, eski bakır ve oyma çerçevelerin modernize edildiği aynalar, eski valizler, yıllanmış, ahşap yatak başları yer alıyor. Uğurlu Dükkan Home 1, romantik çatı katı, jakuzili masaj odası ve çocuk bölümünün de yer aldığı havuzu ile dikkat çekerken, Uğurlu Dükkan Home 2 ise 700 metrekarelik yemyeşil müstakil bahçesinde yer alan özel barbeküsü, oturma alanları ve serinleme havuzu ile çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle pandemi sürecinde güvenli tatil arayışında olanların yanı sıra uzaktan çalışma sistemi ile iş ve okul hayatına devam edenlerin yoğun ilgi gösterdiği Uğurlu Dükkan Home Villaları’nda pandemi kuralları ön planda tutuluyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR