Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 04 Mayıs 2024 01:00

ŞANLIURFA'DA UYUŞTURUCU VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEDE İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Şanlıurfa, 4 Mayıs (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yürüttüğü "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" adlı bağımlılık projesiyle ilgili vatandaşlara cuma namazında okunan hutbenin ardından çağrı yapıldı

Şanlıurfa'da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

Şanlıurfa Valisi Şıldak'ın uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele hassasiyeti sürüyor. Jandarma ve polisin il merkezi ve 13 ilçede gerçekleştirdiği tüm operasyonların birebir takipçisi olan Vali Şıldak, bilinçlendirme çalışmaları ve bağımlı olan kişilerin tedavi uygulamaları ile de yakından ilgileniyor.

Sürdürülen mücadelenin vatandaşların da desteğiyle daha etkili olacağını ifade eden Vali Şıldak, bağımlıların tedavisi için başlatılan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nin etkili olması için toplumun her kesiminden destek istedi.

Şanlıurfa’daki tüm camilerde cuma namazında okunan hutbenin ardından vatandaşlara çağrı yapıldı.

Çağrıda özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu kullanımına karşı daha başarılı olabilmek için geniş bir desteğe ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bağımlılıktan kurtulmak isteyen kişilerin tedavileri yaptırılmakta, uyuşturucudan arındırılmakta ve tekrar topluma kazandırılmaktadır. Proje kapsamında sunulan son derece geniş imkanlardan faydalanabilmek, devletimizin sağladığı bu fırsatı değerlendirebilmek için valilik ve kaymakamlıklarımızdaki Açık Kapı Birimlerine başvuruda bulunulması yeterlidir.

Değerli vatandaşlarımızı, tanıdıkları, çevrelerinde bulunan bağımlılıktan kurtulmak isteyen gençlerimizi projeye katılmaları konusunda teşvik etmeye davet ediyoruz. Bütün duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Unutmayalım. Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir.”

ABONE OL