Dolar $
32.19
%-0.07 -0.02
Euro €
34.94
%-0.08 -0.02
Sterlin £
40.92
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4094.62
%-0.31 -12.48
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazartesi 07 Ağustos 2023 13:41

RENGARENK DERİ BODRUM SANDALETLERİYLE DİKKATLER ÜZERİNİZDE

Sıcak yaz renklerinin hakim olduğu DESA Bodrum sandaletleri ve takunyalarla tarzınızda fark yaratarak bu yaza meydan okuyacaksınız! Kahverengi başta olmak üzere pembe, sarı, beyaz, bej ve yeşil gibi farklı renk seçeneklerine ve tasarımlara sahip deri sandalet ve takunyalar bu yaz şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor!

Rengarenk Deri Bodrum Sandaletleriyle Dikkatler Üzerinizde

Yaz koleksiyonundaki ürünleriyle her anınıza eşlik eden DESA, günlük hayatta doğal ve özgür tarzını yansıtmak isteyenlere çeşitli deri sandalet modelleri sunuyor. Yaz enerjisini yansıtan, içinizi kıpır kıpır edecek DESA’nın Bodrum sandalet ve ahşap görünümlü hafif malzemeden tasarlanmış takunya tarzı sandalet ve terlikler ile bu sezon tarzınızda fark yaratacaksınız! Hafif ve esnek yapılı deri sandalet koleksiyonundaki dolgu, düz, yüksek, alçak topuklu modeller ve çapraz bantlı, parmak arası, taşlı, örgülü gibi ince detaylı tasarımlarla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. 

İster şehirde ister doğada gezinti yaparken isterse tatilde ayağınızda tüm gün konforu hissetmek istiyorsanız DESA’nın arkası açık veya taba dolgu topuklu deri sandaletleri tam size göre! Çekiciliği ve feminen tarzı yansıtan DESA topuklu deri sandalet modelleri, ergonomik yapısıyla gün boyu rahatlıkla kullanmanızı sağlıyor. Aynı zamanda zincir aksesuarlı veya parlak taş detaylı topuklu sandalet modelleri özel davetlerinizde de şıklığınızı tamamlıyor. 

Yaz şıklığını bir adım öteye taşımak isteyenlere de rustik ve bohem desenleriyle hasır dokulu topuklu sandalet modelleri tarzınızı eşsiz görünüme kavuşturuyor. Tarzında zarifliği göstermek isteyenler için de alçak topuklu ve zımbalı deri sandaletler ideal bir tercih oluyor. Bu modeller gündüz skinny yüksek bel jean veya mom’s jean pantolonla kullanılabiliyor ve basic tişörtlerle harika kobinler yaratmanızı sağlıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR