Dolar $
32.39
%-0.27 -0.08
Euro €
34.71
%-0.05 -0.01
Sterlin £
40.58
%-0.08 -0.03
Çeyrek Altın
3980.21
%-0.13 -5.14
SON DAKİKA
Bankacılık Cumartesi 09 Aralık 2023 09:42

QNB FİNANSBANK ARKEOLOJİ MÜZESİ

İş dünyasının temsilcilerini sekiz yıldır ağırlayan QNB Finansbank, bu yıl 22. kez İstanbul Buluşmaları kapsamında İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde bir araya geldi. QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle, katılımcılar için seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç rehberliğinde, eski çağlardan günümüze uzanan eserler arasında özel bir tarih turu düzenlendi.

QNB Finansbank Arkeoloji Müzesi

QNB Finansbank, düzenlediği İstanbul Buluşmaları ile, iş dünyasının önde gelen isimlerini İstanbul Arkeoloji Müzesinde ağırladı. QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan’ın ev sahipliğinde, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç rehberliğinde İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen geceye iş dünyasının önde gelen yöneticileri katıldı. Daha önceki yıllarda Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı, Balat, Yerebatan Sarnıcı, Boğaz Turu, Amerikan arabaları ile İstanbul turu gibi düzenlenen pek çok farklı organizasyon ile misafirlerini ağırlayan İstanbul Buluşmaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da seyahat yazarı, tarihçi ve profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç anlatımlarıyla, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde davetlileri tarihte bir yolculuğa çıkarttı.

 

QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan özel davette yaptığı açıklamada, “İstanbul Buluşmaları her yıl müşterilerimiz ile bir araya gelerek, görüş ve önerilerini dinleme fırsatı elde ettiğimiz aynı zamanda da İstanbul'un en özel kültürel ve tarihi alanlarını birlikte ziyaret ettiğimiz bir gelenek haline geldi.  Bu organizasyonumuzla birlikte 22. kez müşterilerimiz ile bir araya gelerek toplamda 800’ün üstünde müşterimizi İstanbul’da misafir etmiş oluyoruz. Bu özel etkinlik, farklı sektör ve şehirlerden müşterilerimizin kendi aralarında da iletişimlerini sağlayan bir platform olma özelliğini de barındırıyor. Müşterilerimizle bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişi yapabileceğimiz bir ortam yaratmak hedefiyle yola çıktığımız İstanbul Buluşmaları vesilesiyle davetimize katılan misafirlerimize özel olarak yeni ürün ve hizmetlerimizden bahsederken, hafızalarda yer edecek seçkin bir İstanbul deneyimi yaşamalarını amaçlıyoruz. Aynı zamanda davetlilerimizi birkaç saat de olsa, günlük koşturmanın dışına çıkarıp o güne özel, keyifli ve unutulmayacak bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. İstanbul buluşmaları, yılın son günlerinde geçmiş yılı değerlendirmek ve yeni yılın beklentilerini iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir arada konuşmak için de harika bir fırsat sunuyor. İstanbul Buluşmaları’nın, geleceğin konuşulduğu ve deneyimlerin paylaşıldığı bir platform olarak ilerleyen yıllarda da ilgiyle takip edileceğine inanıyoruz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR