Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
SPOR Perşembe 23 Şubat 2023 02:52

PROFORCE'DAN YENİ KARDİYO TIRMANMA MERDİVENİ

Spor salonu sektörünün önde gelen markası Proforce, yeni bir spor ekipmanı piyasaya sürdü. Proforce Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, bu yeni tırmanma merdiveninin hem kardiyo hem de kas gelişimi için son derece uygun olduğunu söyledi.

Proforce'dan Yeni Kardiyo Tırmanma Merdiveni

Alıcı, ürünün özelliklerini şu şekilde aktardı: “Yaklaşık 500 kilogram ağırlığındaki bu tırmanma merdiveni, emniyet mekanizması ile güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. Bu spor aleti hem kardiyovasküler çalışma hem de alt ekstremite, kalça ve quadriceps çalışması için bir seçenek sunuyor. Üstelik istenirse bütün vücudu aynı anda çalıştırması da mümkün. Merdiven gibi tasarlanan mekanizması, tırmanma yaparken özellikle kalça kaslarını yoğun bir şekilde çalıştırıyor.” 

“Proforce'un bu yeni ürünü hem yanlardan hem de üstten tutuş yapabileceğiniz, gluteus, bacak, hamstring ve quadriceps kaslarını hedef alan, kardiyo ve kas gelişimi için son derece uygun. Ayrıca, üst bölgeyi çalıştırmak isteyenler ellerini tırmanma hareketine dahil ederek çalışabilirler.”

Alıcı’ya göre spor salonlarına hem kadınlar hem de erkekler için renkli ve eğlenceli bir seçenek sunacak bu tırmanma merdiveni, kas gelişimi açısından da oldukça faydalı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR