Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mazlum Aydın | Turizm Cuma 02 Şubat 2024 17:23

OBİLET'TEN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL ROMANTİK ROTA ÖNERİLERİ

Sevgililer Günü yaklaşırken henüz yapacağınız sürprize karar veremediyseniz Obilet seyahat editörlerinin hazırladığı romantik rotalara göz gezdirin. İster Sapanca'nın huzurlu doğasında ister Kartepe'de bembeyaz kar manzarası altında ister Ege'nin sakin kasabası Urla'da isterseniz de arabayla kolayca ulaşacağınız Şile'de bu Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılabilirsiniz.

Obilet'ten Sevgililer Günü'ne Özel Romantik Rota Önerileri

Yılın en romantik günü yaklaşırken Obilet, çiftleri bu özel günü en unutulmaz şekilde kutlamaya davet ediyor. Obilet seyahat editörleri, aşkını en unutulmaz biçimde kutlamak isteyen çiftler için romantik rota önerileri hazırladı. Sapanca'nın huzur veren doğasından Şile'nin romantik sahillerine, Kartepe'nin karla kaplı zirvelerinden sakin Ege kasabası Urla’nın keyifli atmosferine kadar birbirinden farklı seçenekler sizleri bekliyor. Türkiye'nin  en keyifli destinasyonlarından oluşan ve unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz romantik tatil önerilerimize seçimizi yapın!

 

Sapanca - Doğa ve Huzurun Buluşma Noktası

 

Sapanca Gölü ve çevresi özellikle bu mevsimde romantik yerler sıralamasında ilk sırada yer alıyor. İstanbul’a yakınlığı sayesinde kısa kaçamaklar için ideal olan bölgede, oteller bu özel gün için hazırlıklarını yaptı. İster göl manzaralı odalarda konaklayın isterseniz bölgedeki otellerde bulunan SPA merkezlerinde ruhunuzu dinlendirerek Sevgililer Günü'nüzü unutulmaz kılın. 

 

Şile - Deniz Kokulu Romantik Kaçamaklar

 

Şile'nin masmavi denizi ve tarihi atmosferi eşliğinde, sevgilinizle romantik bir kaçamak yapmak istiyorsanız hem bölgedeki günübirlik tesisler hem de butik oteller tam size göre. Denize sıfır konumları ve deniz manzaralı odalarıyla otel seçeneklerine göz atabilir veya romantik bir akşam yemeği için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. 

 

Kartepe - Karla Kaplı Aşk Hikayeleri

 

Kışın tüm güzelliklerini hissetmek isteyen çiftler için Kartepe, bembeyaz aşk hikâyelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Karla kaplı dağ manzaralı otellerde sıcak bir şömine karşısında veya Sevgililer Günü menüsü ile baş başa bir akşamda romantik anılar biriktirebilirsiniz.

 

 

Urla - Ege'nin Romantik Kıyılarında Aşkı Kutlayın

 

Ege'nin son dönemde popülaritesi artan sakin kasabaları arasında yer alan Urla, kış mevsiminin en güzel geçtiği yerlerden biri. Bölgede bulunan oteller ve restoranlar Sevgililer Günü’ne özel hazırladıkları programlarla keyifli dakikalar vadediyor.

 

Kapadokya'nın – Peri bacalarının Büyüleyici Atmosferinde Aşkı Keşfedin

 

Dünyada örneğine nadir rastlanan coğrafyası ve peri bacaları ile ünlü Kapadokya, karlar altında bir başka güzel… Kapadokya’daşömine başında içeceğinizi yudumlarken eşsiz bir manzarada Sevgililer Günü’nüzü taçlandırabilirsiniz..

 

Balıkesir - Ayvalık'ın Tarih ve Denizle Buluştuğu Nokta

 

Eski Taş evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları ile Ayvalık, Sevgililer Günü’nde romantik bir tatil yapmak isteyenleri bekliyor. Bölgedeki butik oteller bu özel gün için hazırlıklarını şimdiden yaptı. Ayvalık’ta romantik bir akşam yemeği sonrası Cunda’ya geçebilir, bu tarihi adanın romantik atmosferinde aşkınızı tazeleyebilirsiniz. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR