Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Turizm Salı 06 Şubat 2024 08:24

NG ENJOY'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL AYRICALIKLAR

NG Enjoy, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiftlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak özel bir paket hazırladı. Romantizmi doyasıya yaşamak isteyen çiftlere huzurlu atmosfer sunan NG Enjoy'da canlı müzikten aroma terapi masajına, odaya ikramlardan Sevgililer Günü özel menüsüne kadar birçok ayrıcalık yer alıyor.

NG Enjoy'dan Sevgililer Günü'ne Özel Ayrıcalıklar

Çiftlerin sevgililer gününü unutulmaz kılmak için her ayrıntıyı düşünen NG Enjoy, romantik bir sevgililer günü geçirmek isteyenleri Sapanca’ya bekliyor. 14 Şubat giriş - 15 Şubat çıkış 1 gecelik konaklamalarda özel ayrıcalıklar hazırlayan NG Enjoy, odaya ikram, Safran Alakart Restoranda canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü menüsü, Aliva SPA'da Aroma Terapi veya Candle Masajı ile çiftlere romantik bir paket sunuyor. 

Sevgililer Günü’ne özel imza lezzetler
 NG Enjoy’un Sevgililer Günü özel menüsünde Kadayıflı Karides, Ördekli Tortellini, Papaya Salatası, Dashi Soslu Bonfile veya Sous-vide Somon gibi özel lezzetler yer alıyor. Tatlı olarak ise hafif acılı bitter çikolatalı sıcak volkanik kek, orman meyveleri ve güllü dondurma ile sunuluyor. 

NG Enjoy, canlı müzik eşliğinde Safran Restoran'da özel olarak hazırlanan Sevgililer Günü menüsüyle damaklarına hitap ederken, Aliva SPA'da da Aroma Terapi veya Candle Masajı ile gevşeme ve rahatlamanın keyfini de sunuyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR