Dolar $
32.56
%0.02 0
Euro €
34.82
%-0.04 -0.01
Sterlin £
40.6
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
3970.68
%-0.09 -3.44
SON DAKİKA
Turizm Çarşamba 06 Ekim 2021 02:37

MONTENEGRO HEYETİ BODRUM'A GELDİ

Montenegro (Karadağ) 'nun gözde turistik sahil kentlerinden olan Budva şehrinden gelen kültür ve turizm heyetini ünlü turizmci Azka Otel'in sahibi Bülent Kaya Bodrum'da otelinde ağırladı.

Montenegro heyeti Bodrum'a geldi

Montenegro'da yatırımları bulunan Bülent Kaya iki şehir arasında çok ortak özellikleri bulunmasından dolayı Bodrum Belediyesi ile Budva Belediyesi arasında turizm elçiliği yaparak köprü oldu.

Budva Belediye Parlamento Başkanı Krsto Radovic, Budva Parlamento Meclis Üyesi Luka Lijesevic, Belediye Yönetim Kurulu Başkanı Miomir Pejovic, Nasional Turistik Organizasiyon  Danışmanı Amel Dedeic, Turistik Organizasyon Budva Müdürü Maja Lijesevic, Akademija Znanja Başkanı Aleksandar Franeta, Yatırım Danışmanı Nadja Lakovic'den oluşan heyetin Başkan Aras'ı ziyaretinde Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutkun ile İlknur Ülküm Seferoğlu hazır bulundular.     

İki turizm şehri arasında kurulacak dostluk köprüsünün öneminin konuşulduğu ziyarette; Bodrum’un ve Budva’nın turizm ve ekonomi yönünden potansiyellerine ve benzerliklerine vurgu yapıldı. Ziyaretin ardından toplu fotoğraf çektirildi. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar'ı da ziyaret eden heyet daha sonra Bodrum Kale'sini gezdi. 2 gün boyunca Bodrum'da bulunacak heyetin bir dizi ziyarette bulunacağı bildirildi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR