Dolar $
32.38
%-0.38 -0.12
Euro €
34.7
%-0.7 -0.24
Sterlin £
40.54
%-0.74 -0.3
Çeyrek Altın
3910.75
%-0.71 -27.63
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 12 Ağustos 2023 02:20

MARKS & SPENCER İLE OKULA DÖNÜŞ ZAMANI

Okula dönüş heyecanı Marks & Spencer'da başladı! Marks & Spencer yenilikçi giyim teknolojileri, kolay kullanım sunan kıyafetleri ve rengarenk tamamlayıcı ürünleriyle hem ailelerin hem de okula dönen miniklerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu sezon da okula dönüş için ihtiyaç duyulan her ürünü Marks & Spencer sunuyor.

Marks & Spencer ile okula dönüş zamanı

MARKS & SPENCER okula dönüş döneminde hem ailelerin hem de eğlence dolu bir tatilin ardından okula dönen miniklerin hayatını kolaylaştırıyor! Yenilikçi giyim teknolojileri, kolay kullanım sunan kıyafetleri ve rengarenk tamamlayıcı ürünleriyle okula dönüş için ihtiyaç duyulan her detayı sunuyor. Marks & Spencer ile çocukların okula dönüş koleksiyonları hem dayanıklı ve şık hem de konforlu parçalarla dolu. 

Giyisilerin daha parlak ve uzun ömürlü kullanımını sağlayan StayNEW™ teknolojisine sahip tişörtler ve polo üstler, kalıcı pile teknolojisi ile üretilmiş kırışmaz kumaş özelliğine sahip elbiseler ve etekler, leke tutmaz ve sürtünmeye karşı dayanıklı gömlekler, Supercrease teknolojisi ile geliştirilmiş ayarlanabilir bel ve paça özelliğine sahip çok çeşitli ürün grupları Marks & Spencer’da. Marks & Spencer’ın okula dönüş koleksiyonuyla minikler son teknolojileri kullanarak kaliteden ödün vermeden tasarlanan ve üretilen konforlu okul kıyafetleriyle hem özgürce eğlenecek, eğlenirken öğrenecekler.

Marks & Spencer’ın defalarca yıkamaya dayanıklı, güvenilir ve sürdürülebilir pamuk dokulu ürünleriyle dolu okula dönüş koleksiyonları, çocukları bekliyor. 

Heyecan dolu bir okula dönüş hazırlığı Marks & Spencer mağazalarında ve Marks & Spencer Türkiye mobil uygulamasında!  

ABONE OL