Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Perşembe 28 Mart 2024 13:24

"KUSURSUZ DÜNYA MÜZİKALİ" 30 MART VE 23 NİSAN'DA TÜM ÇOCUKLARI ZORLU PSM'YE BEKLİYOR!

Çocuklarla en sevilen oyunları 20 senedir buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Kusursuz Dünya Müzikali'yle her yaştan izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali, 30 Mart'ta ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Zorlu PSM'de çocuklarla buluşuyor.

“Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının kazananı Elif Sude Dobra’nın ‘Acayip Teknolojik Masallar” hikayesinden Özlem Saraç Özcan’ın oyunlaştırdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Kusursuz Dünya Müzikali” seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal ile paylaştığı “Kusursuz Dünya Müzikali” 30 Mart’ta ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Zorlu PSM’de izleyicilerini bekliyor. 

 

Kusursuz Dünya Müzikali’nde Pinokyo, Hansel ile Gratel, Kırmızı Başlıklı Kız ile benzersiz bir macera!

 

Kusursuz Dünya Müzikali’nde Kiraz, kendini “Kusursuz Dünya” bilgisayar oyununa kaptırmış bir çocuktur. Tek isteği tüm bölümleri geçip yenilmez komutan Torumar’ın baş askeri olmaktır. Annesi; Nejla ile babası; Cemal çözüm olarak bilgisayarı, tableti ve telefonu yasaklar. Ancak Kusursuz Dünya, Kiraz’ı bırakmaz. Kusursuz Dünya’nın Yenilmez Komutanı Torumar, Kiraz’a hayır diyemeyeceği bir teklif sunar. Onu sanal dünyanın sonsuzluğuna davet eder ve Pinokyo eşliğinde bir maceraya çıkarır. Hansel ile Gratel, Kırmızı Başlıklı Kız, gibi birçok masalın içine dahil olan Kiraz, sonunda Torumar’ın baş askeri olabilecek midir? Kusursuz Dünya Müzikali sizi gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Kusursuz Dünya Müzikali 30 Mart ve 23 Nisan biletleri passo.com.tr’de satışta!

ABONE OL