Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.79
%0.12 0.04
Sterlin £
40.53
%-0.17 -0.07
Çeyrek Altın
4063.38
%-0.1 -3.89
SON DAKİKA
SAĞLIK Cuma 18 Haziran 2021 14:38

KRİSTALLERLE RUH VE BEDEN-ONARIMI MÜMKÜN

İnsanların enerjilerini temizleyerek çakralarını dengelemelerine yardımcı olmaya kendilerini adamış iki genç girişimci Artemis Thia Kristal Enerji Merkezleri'ni açtı. Biri İstanbul Üsküdar diğeri Manisa Şehzadeler'de açılan merkezler, kanser hastalarına ücretsiz hizmet verecek.

Kristallerle Ruh ve beden-onarımı mümkün

Kemoterapi almış ve maddi gücü olmayan kanser hastalarına ücretsiz gerçekleştirilecek bu uygulama ileçakraları açma işlemi sonucunda, bağışıklık sisteminin güçlenmesiyle birlikte, ölmüş olan savaşçı hücrelerin tekrar canlanıp kanserle mücadele etmesi sağlanıyor.

Artemis Thia Kristal Enerji Merkezleri Kurucusu Gazeteci-Yazar ve Spiritual Danışman Neslihan Akbaydar, yaptıkları araştırmalar ve kendi deneyimleri sonrasında, geçmişi Atlantis, Mu Kavmi ve Mısır’da Kleopatra’ya dayanan kuvars kristalleriyle sağlanan bu çok özel enerji çalışmasını günümüze taşıdıklarını belirtti.

"RUHEN VE BEDENEN OLUMLU SONUÇLAR ŞAŞIRTIYOR"

Akbaydar şöyle devam etti: "Bu doğal ve değerli taşlarla hem yaşınızın en iyisi olmanızı hem sağlıklı ve zinde kalmanızı, dahası düzenli olarak enerji bedeninizi bu uygulamayla temizleyerek devam ettiğiniz takdirde gençleşebileceğinizi iddia ediyoruz.

Bu iddiayı gözlemlemek için ise düzenli olarak uygulanan yöntemler gibi örneğin, tıraş olmak, kuaförde bakım yaptırmak, düzenli spor yapmak, estetik operasyonlara başvurmak gibi sıklıkla ve itinayla vücuda gösterilen özen aynı şekilde görülemeyen ama var olan enerji bedenine de gösterilmelidir. Kuvars kristalleriyle gerçekleştirilen uygulam


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR