Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Salı 23 Ocak 2024 14:13

KEMPINSKI HOTEL BARBAROS BAY BODRUM'UN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE SERKAN HÜSÜNBEYİ ATANDI…

Bodrum, 23 Ocak 2024 –– Bodrum'un benzersiz doğasıyla iç içe, masmavi denizi ile çevrili bir yaşam alanı yaratan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdürlüğüne sektörün deneyimli ismi Serkan Hüsünbeyi atandı.

KEMPINSKI HOTEL BARBAROS BAY BODRUM'UN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE  SERKAN HÜSÜNBEYİ ATANDI…

Otelcilik alanındaki kariyerine 1998 yılında Robinson Select Maris Marmaris'te başlayan Serkan Hüsünbeyi, dünyanın farklı turizm merkezlerinde ve tanınmış otel markalarında daha geniş sorumluluklar üstlenerek Swissotel, Kempinski, Rixos Accor Hotels gibi otellerde üst düzey yönetici olarak görev aldı. Hüsünbeyi, son olarak River Rock Hotels & Resorts'ta Global Operasyonlar ve Geliştirme Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 

İş yaşamı boyunca bulunduğu üst düzey pozisyonlarda Genel Müdürlük, Bölge Müdürlüğü, Operasyondan ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı gibi stratejik pozisyonlarda yer alan Hüsünbeyi, operasyon, yiyecek ve içecek alanlarında ve finans bölümündeki bilgi ve uzmanlığı ile, kaliteyi ve hizmette mükemmelliği ön planda tutarak bir çok başarıya imza attı. 

Misafirlerinin her an kendilerini özel hissetmeleri ilkesiyle hizmet veren Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel Müdürlüğü pozisyonuna getirilen Serkan Hüsünbeyi, ‘Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un yetenekli ekibiyle birlikte misafirlerimize eşsiz bir deneyim sunmayı, ödüllü Kempinski kalitesi ile var olan yüksek hizmet standartlarını daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu özel marka ve ekip arkadaşlarım ile birlikte misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için çalışmalarımızı heyecan ile yürütüyor olacağız’ diyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR