Dolar $
32.44
%-0.1 -0.03
Euro €
34.85
%0.17 0.06
Sterlin £
40.83
%0.35 0.14
Çeyrek Altın
3945.79
%-0.99 -39.13
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | EKONOMİ Pazar 14 Nisan 2024 07:00

KELEBEK MOBİLYA'DAN MUTLULUĞUN ANAHTARI: BOLİVYA KÖŞE KOLTUK

Öncü mobilya markası Kelebek Mobilya, satışa sunduğu Bolivya Köşe Koltuk ile yaşam alanlarını şıklığın odak noktası haline getiriyor

Kelebek Mobilya'dan Mutluluğun Anahtarı: Bolivya Köşe Koltuk

“Sizi anlayan tasarımlar” mesajıyla her eve uygun ürünler sunan Kelebek Mobilya, modern ve eşsiz mekanlar oluşturmak için Bolivya Köşe Koltuk Takımı’nı sevenleriyle buluşturuyor. Yaşam alanlarına sofistike bir hava katan Bolivya, kuş tüyü sünger yapısıyla Kelebek Mobilya’nın yüksek konfor anlayışının bir temsilcisi olarak yer almaya hazırlanıyor. Farklı kumaş ve ayak detaylarıyla isteğe göre dizayn edebilme şansı sunan Bolivya, alternatifli seçenek yelpazesiyle evlerin gözdesi oluyor.

Mutluluğun anahtarı Hygge felsefesi ile Kelebek Mobilya tarafından özel olarak tasarlanan Bolivya Köşe Koltuk, yaşam alanlarına sade bir özgünlük katıyor. Samimi ortamlar yaratan Bolivya, ruhun keyifli ve sıcak hissetmesini sağlıyor. Zigzag yay kullanımıyla dayanıklığını artıran Bolivya Köşe Koltuk, nubuk ve keten kumaş birleşimiyle sıradışı bir tarz sunuyor. Çeşitli modüler yapısı sayesinde kişiselleştirme özelliği bulunan Bolivya, oturma alanların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebiliyor. Salonlara benzersiz dokusu ve görsel estetik açısından zengin bir atmosfer katan Bolivya Köşe Koltuk, geniş kol yapısı ve yastıklarıyla rahat bir oturma alanı sağlıyor. 

Bolivya Koleksiyonu'ndan Sehpa Şöleni

Bu koleksiyona özel olarak üretilen Lia Sehpa Grubu, modern çizgileriyle zarafeti bir araya getirerek mükemmel bir uyum katıyor. Birbirinden özel sehpaları bir araya getiren Lia, dekoratif bir görünüm sunuyor. Özgün boyut ve şekillerde dizayn edilen Lia Hitit ve Yenisey Orta Sehpa, modern ve çağdaş bir tarzı yansıtarak yaşam alanlarına şıklık katıyor. Bi arada kullanılarak ergonomik tasarımını gözler önüne seren Lia Hitit ve Yenisey Orta Sehpa, yüksek kalitedeki işçiliğiyle beğenileri üzerine topluyor. Kullanım kolaylığıyla pratiklik sunan Lia Metal Ayaklı C Sehpa, minimalist tasarımı ve çeşitli dekorasyon tarzlarına uyum sağlayabilmesiyle salonların vazgeçilmez tamamlayıcı parçası olmaya hazırlanıyor.

Modern Zarafetin İzleri: Bolivya Koleksiyonu'ndan Dekoratif Parçalar

Bolivya Koleksiyonu’nda yer alan dekorlar, yaşam alanlarını özenli şekilde dizayn ediyor. Düz saçak detaylarıyla Japon Natüralizmi etkileri taşıyan Bolivya TV Ünitesi Halısı, koleksiyonda özel olarak yer alıyor. Keten kumaş detaylarıyla hazırlanan Bolivya Krem Keten Tavan Aydınlatma, doğal bir ışıklandırma fırsatı sunuyor. Üç farklı boy seçeneğiyle hazırlanan Bolivya Krem Keten Tavan Aydınlatma, farklı yüksekliklerde kullanma imkanıyla ihtiyaçlara uyum sağlıyor.

 

ABONE OL