Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Bankacılık Çarşamba 12 Haziran 2024 10:40

KARTINI MASTERPASS'E KAYDEDENLERİN BİTAKSİ'DEKİ İLK 3 YOLCULUĞUNA %50 İNDİRİM

Türkiye'nin öncü dijital taksi çağırma platformu BiTaksi, Mastercard ile özel bir iş birliği başlattı. Bu iş birliği kapsamında BiTaksi kullanıcıları, Masterpass'e ekledikleri Mastercard'ları ile ödeyecekleri ilk 3 yolculukta yüzde 50 indirimden faydalanabilecek.

Kartını Masterpass'e kaydedenlerin BiTaksi'deki ilk 3 yolculuğuna %50 indirim

Yirmi dört şehirde hizmet veren dijital yolculukların lideri BiTaksi, Mastercard ile gerçekleştirdiği yeni iş birliği ile Mastercard’ını Masterpass’e ilk kez kaydeden tüm kullanıcılarına özel indirim fırsatı sunuyor. Kullanıcılar, Mastercard ile yaptıkları ilk 3 yolculukta yüzde 50 indirimden faydalanıyor.

Her ay milyonlarca yolculuğa ev sahipliği yapan BiTaksi, Mastercard ile yaptığı bu işbirliği sayesinde şehir içi ulaşımın daha ekonomik ve kullanıcı dostu hale gelmesini hedefliyor. 2014 yılında Mastercard ile birlikte, ilk kez takside online ödeme alternatifini sunan ve bunun bir sektör standardı haline dönüşmesini sağlayan BiTaksi, güvenli ve hızlı ödeme seçenekleriyle kent yaşamının hızıyla uyumlu çözümler sunmaya da devam ediyor.

BiTaksi’deki ilk 3 yolculukta yüzde 50 indirim

BiTaksi kullananlar, Masterpass hesaplarına ekledikleri Mastercard’ları ile yapacakları ilk 3 yolculukta yüzde 50 indirim kazanıyor. Masterpass’e kayıtlı kartı olmayan veya Masterpass hesabını BiTaksi'ye henüz eklememiş olan kullanıcılar indirimden yararlanabiliyor. Kullanıcılarına yüzde 50 indirimle yolculuk yapma fırsatı tanıyan bu kampanya, 30 Haziran Pazar gününe kadar devam ediyor.

Kampanyaya uygulamadan hızlıca kayıt olunuyor

Kampanyadan faydalanmak için BiTaksi kullanıcılarının yolculuk veya ödeme sayfasında "Kampanya Seç" adımını seçmeleri gerekiyor. Kampanya, Mastercard’ını Masterpass’e ilk kez kaydeden kullanıcılar için geçerli olurken, Mastercard ile ödenen yolculuklarda kullanılabiliyor. Şehiriçi kullanımlarda geçerli olan bu kampanyada her yolculukta, 150 TL ile sınırlı olmak üzere 3 defa yararlanılabiliyor.

ABONE OL