Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Salı 03 Ekim 2023 02:07

ISTANBUL'DA YENİLENME ZAMANI

İstanbul Boğazı'nın en güzel noktasında konumlanan, hizmet kalitesi, eşsiz manzarası kadar şehrin en kapsamlı SPA merkeziyle de dikkat çeken Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, kadınlara ve erkeklere özel SPA paketleriyle yenilenmek için yeni fırsatlar sunuyor.

Istanbul'da yenilenme zamanı

Bol güneşli yaz mevsiminin etkilerinden arınmak isteyenler için, şehrin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamalarını sunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, şimdi de kadınlara ve erkeklere özel olarak hazırladığı üç aylık SPA paketleri ile gerçek bir tazelenme ve zindelik fırsatı sunuyor.

Yalnızca kadınlara…

Kadınlara özel üç aylık The Spa Only Women paketi bakım ve sportif aktiviteden oluşuyor. Paketin içeriğindeki MLX Dome, cilt üzerinde gençleştirici etkileri olan, kan dolaşımını arttıran, özellikle hücresel yenilenme yoluyla kırışıklıkların görünümünü azaltan bir uygulama. Tüm bunlara ek olarak cildi pürüzsüzleştiriyor, sıkılaştırıp yeniliyor ve ten rengine ışıltılı bir parlaklık veriyor. Paketin diğer ayrıcalıkları arasında ise özel eğitmen eşliğinde Yoga ve meditasyon dersleri, zayıflatıcı etkisi bulunan, yumuşak bir peelingin ardından, detoks işlevi gören Slimming Algea Anti Cellulite bakımı ve son olarak da Detox Wrap bakımı sunuluyor. 

Erkek cildi de bakım ister

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un üç aylık paket programlarında erkeklere özel bakımlara da yer verilmiş. The Spa Only Man, kadın paketinden farklı olarak, tamamen erkeklerin ihtiyaç duydukları bakımları içeriyor. MLX Dome uygulaması bu pakette de yer alırken, özel eğitmen eşliğinde kickboks ve kardiyo ağırlıklı antrenmanlar; sırt, boyun ve gergin omuz kasları gibi yaygın kronik gerginlik noktalarına odaklanarak canlandırıcı üst vücut masajını kapsayan De- stress Masajı, derin doku tekniklerinin kol ve dirsekler kullanılarak Tay masajının ritmik esneme hareketleriyle birleşiminin ideal bir sentezi olan Eastern Thereaupatic bakımı da stres atmaya yönelik uygulamalar arasında bulunuyor. Tamamen erkek cildine özel düşünülmüş yorgun ve stresli ciltleri besleyerek arındıran Refinery Facial for Gentlemen, cilde dinginlik ve ışıltı kazandırıyor.

İki pakete özel olarak kapalı havuz ve ıslak alanların kullanılabilmesi de önemli bir ayrıcalık olarak göz çarpıyor.

Güzellik ve sağlık için The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Şehrin en lüks ve kapsamlı güzellik ve sağlık programlarını sunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 3500 metrekarelik Zen Bahçesi şeklinde tasarlanarak misafirlerine oldukça ferah bir mekân sunuyor. 11 bakım odası, iki güzellik ve bir VIP bakım odası, tüm tedavi odalarında oda içi özel soyunma ve duş alanları, kadın ve erkekler için ayrı sauna, buhar odası, kadın ve erkekler için üç ayrı hamam, dünyaca ünlü markalardan oluşan güzellik ürünleri, yüzme ve spor kıyafetleri sunan The Spa Shop misafirlere sunulan özel seçenekler arasında. Asya sıcaklığında, Mandarin Oriental‘in efsanevi hizmetleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan otel,   tüm bu güzelliklerin yanı sıra fitness ve sağlıklı yaşam merkezi içindeki pilates ve yoga stüdyosunda özel eğitmenler eşliğinde yapılan aktivitelere katılma imkanı da sunuyor. Isıtmalı kapalı havuzu ve Boğaz’a bakan ısıtmalı açık havuzu ile kıtalar arası dinginliğin kapılarını aralıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR