Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Salı 03 Ekim 2023 08:11

İLHAM VERİCİ BİR PROJE: THE NOC SUİTE

Nocturne, global lüks otelciliğin en önemli markalarından Raffles Istanbul ile moda ve lüks konaklama sektörünü iç içe geçiren çok özel bir projeye imza attı. Raffles Istanbul'da NOCTURNE için yaratılan The NOC Suite'te gusto sahibi influencer'lar; stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ'un, kişisel stillerine ve Raffles Istanbul'un farklı mekanlarının konseptine uygun olarak seçeceği kombinlerle "yerine göre giyinmenin" inceliklerini ayrıcalıklı deneyimler eşliğinde ortaya koyacak.

İlham Verici Bir Proje: The NOC Suite

Nocturne, Sonbahar/Kış 2023-24 sezonunda Raffles Istanbul ile gerçekleştirdiği etkileyici iş birliğini lanse ediyor. Moda ve lüks otelcilik arasındaki güçlü bağa dikkat çekmeyi hedefleyen proje kapsamında Nocturne, Raffles Istanbul’un ikonik Bosphorus Suite’ini The Noc Suite adıyla uyarlayarak farklı alanlarda gusto sahibi influencer’ları stil ve lüks deneyim unsurları ekseninde ilham verici bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Proje kapsamında influencer’lar The Noc Suite’e sadece el çantalarıyla giriş yapacak ve süitin giyinme bölümünde, Raffles Istanbul’un kendileri için planladığı etkinlik programı doğrultusunda stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ tarafından Nocturne Sonbahar/Kış 2023-24 koleksiyonundan seçilmiş kombinlerle karşılaşacak. Raffles Istanbul’da bulunan Lavinia, İsokyo, Bosphorus Lounge ve Raffles SPA gibi popüler adreslerin ayrıcalıklı hizmetlerini, Başak Dizer Tatlıtuğ’un mekanların konseptleri gereğince belirlediği “dress code’lar” ve Nocturne kombinleriyle keşfedecek isimler, “yerine göre giyinmenin” inceliklerini, moda ile lüks konaklama sektörünün keyifli birlikteliği üzerinden kitlelere aktaracak.

The Not Suite’in yaratıcı dünyasında, Nocturne’ün genç ve dinamik ruhunu Raffles Istanbul’un lüks DNA’sıyla birleştiren birçok detay göze çarpıyor. Mumlardan oda kokularına, uyku bandından su şişelerine, anı defterinden havlu, bornoz ve gamboçlara, The Noc Suite imzalı obje ve aksesuarların tamamı süitte özgün bir atmosfer yaratılmasında rol oynuyor.

Sonbahar ve kış ayları boyunca misafirlerini ağırlayacak The Noc Suite’in ilk konuğunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu!

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR