Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Kültür - Sanat - Magazin Salı 11 Haziran 2024 16:18

HUZUR İLE BAMBAŞKA BİR OZAN ORHON

90'lı yılların pop dünyasının unutulmaz yıldızı Ozan Orhon, müzik dünyasını kasıp kavuracak yeni parçası "Huzur" ile dinleyicilerine yeniden merhaba diyor!

Huzur ile bambaşka bir Ozan Orhon

House Pop tarzında devrim yaratan yenilikçi sounduyla dikkat çeken bu parça, müzikseverleri büyülemeye hazır. Genç aranjör Ozade’nin sihirli dokunuşuyla hayat bulan “Huzur” un söz müziği Azerbaycanlı Şahin Atasoy ve Sheyh Ree ye ait.Bu müthiş eserin mix ve mastering işlemlerinde ise Buğra Kunt’un imzası var.


Ozan Orhon, “Huzur” için şu sözleri söylüyor: “Huzur 7’den 70 e herkesin şarkının içinde kendisini bulacağı, her yerde ve günün her anında dinleyebilecekleri bir şarkı oldu.Bu yazın hiti, benimde seri üretime geçişimin ilk adımı olarak, müzik listelerini altüst edecek.

Usta yönetmen Kemal Başbuğ ile “Huzur”un klibi için tekrar bir araya gelen Orhon, klipte ayrılık acısını kick boks ringinde çıkaran bir karaktere hayat vererek, muhteşem performansıyla izleyicileri büyüleyecek. Farklı çekim tekniklerinin ustalıkla kullanıldığı bu klipte, Ozan Orhon ter döktü ve kick boks sahneleri için Türkiye Milli Takımlar Antrenörü Levent Akbulut’tan özel dersler aldı.

“Huzur”, 7 Haziran’da tüm dijital platformlarda ve NetD kanalında yayına girecek klibiyle müzik dünyasını kasıp kavurmaya hazırlanıyor! Bu yazın en çok konuşulan şarkısı olmaya aday “Huzur” ile Ozan Orhon, efsanevi geri dönüşünü gerçekleştiriyor!

ABONE OL