Dolar $
32.38
%-0.39 -0.12
Euro €
34.75
%-0.54 -0.18
Sterlin £
40.6
%-0.6 -0.24
Çeyrek Altın
3912.67
%-0.66 -25.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 20 Ağustos 2023 16:46

HER JENERASYONA HİTAP EDEN KOLEKSİYON

2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla United Colors of Benetton, trikoda, renkte, dikişte, işçilikte ve figüratif temalarda tarzını ortaya koymaya devam ediyor. Her jenerasyona hitap eden bir koleksiyon: Dünün, bugünün ve yarının koleksiyonu.

Her jenerasyona hitap eden koleksiyon

Benetton Sonbahar-Kış kadın koleksiyonuyla ikonik parçalar sunuyor. Benetton Kreatif Direktörü Andrea Incontri, markanın "endüstriyel" potansiyelinden faydalanarak onu bir sembole dönüştürüyor ve marka mirasını, seri üretim kültürünü vurguluyor. Günümüz kadınının stilini klasik, minimal, optik veya radikal olacak şekilde dizayn ediyor. Her biri de ilk kez beyaz, siyah, gri gibi renklerin kullanılmadığı kromatik bir evrimle zenginleşiyor. Daireler ve çizgiler dalgaların, sonsuz tekrarlanan desenlerin, mini veya maksi baskılarda, pamuklular, denim ve poplinlerin yanı sıra harikulade hazırlanmış trikolar için mükemmel ölçülerde bir araya geliyor. Stilize çiçekler, mantarlar, mermerler, yatay veya alaylı çizgiler ve kazayağı gibi baştan aşağı baskılılar, puffer ceketlerde, eteklerde, kazaklarda, jilelerde ve sweatshirtlerde yerini alıyor. Hemen tanınmayı sağlayan semboller ile koleksiyonda yer alan parçaların bir bakışta Benetton olduğu anlaşılıyor.

 

Benetton gündelik, özgün modada liderliğini bu sezonda da sürdürüyor bunu, tığ işinden dikişine, düz örgüden ribana dikişine, renkli iplerle ve örneklerle yapılmış, işçiliğin olağanüstü olduğu trikolarda görmek mümkün. Şehirli şıklığı yansıtan dış giyimde de bu durum açıkça görülüyor. Klasik ceketlerden geniş paçalı pantolonlara kadar her şey, uyum içerisinde ve gardıroplarda uzun zaman favori parça olarak kalacak şekilde tasarlanmıştır. Klasik bir şekilde yeniden işlenen denim, hepsi ekolojik ve geri dönüştürülmüş naylondan yapılmış eko-kürklü biker ceketler, oyuncak ayı görünümlü paltolar ve hatta logo işli maksi ceketler de koleksiyonda klasik stili için önemli bir rol oynuyor.

Kadın koleksiyonunda aksesuarlar vazgeçilmez hale gelerek görünüme daha fazla canlılık katıyor: eko deriden, farklı dokulara, sahte timsah derisinden baskılara omuz çantaları, fermuarlı tote çantalar, kova çantalar ve optik alışveriş çantaları öne çıkıyor. Çantaların yanı sıra kemerler, botlar ve eko vinil platformlar, eşarplar ve yün şapkalar ise özgün giyim tarzınıza yapılan son bir dokunuş için tasarlanmış.

 

United Colors of Benetton Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonunu keşfetmek için: https://tr.benetton.com/kadin

Benetton 2023  Sonbahar-Kış Erkek koleksiyonunda pratik ve çarpıcı bir tarzın yaratıcısı oluyor.

Semboller, mantarlar, çiçekler, logolar, baskılar, renkler, çizgiler gibi marka DNA’sında yer alan tüm anahtar kelimeler, güçlü bir kişilik sergileyen bir koleksiyonu oluşturuyor. Markanın atölyelerinin uzmanlığı sayesinde öne çıkan triko ürün yelpazesinde de bunu görmek mümkün. Erkek koleksiyonu parçalarında düz örgü kazaklar, balıkçı yakalar, oversize kalıplar, düğümlü hırkalar, nervürlü kazaklar ve kaşmir karışımı iplikler, dokulu yüzeyler ve ince çizgilerin yanı sıra baştan aşağı jakar ve hafif fırçalanmış bukle yünler öne çıkıyor. Trikoların günlük şıklığı, özel dikimli giysilerin sadeleştirilmiş çizgileriyle karışıyor: Spor paltolarda, tek düğmeli paltolarda, kruvaze ceketlerde, kabanlarda ve pilili pantolonlarda bu karışımın mükemmel sonuçları vurgulanıyor.

 

Günlük sadelikleriyle ikonik parçalar; klasik ve çok yönlü bir erkek gardırobunun vazgeçilmezleri.

Kontrast dikişli veya dokulu kumaşlı denim iş kıyafetlerinin bile kendine has bir zarafeti var. Bu zarafet bir mimar olarak giysilere ince bir zevk anlayışı getiren Andrea Incontri'nin bedene ve malzemeye verdiği önemin adeta bir göstergesi. Bunun bir sonucu olarak ise eko-deri, ekolojik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve geri dönüştürülmüş sahte tüylerin seçimine kalite ve çevreye saygı anlayışı rehberlik ediyor.

 

Koleksiyonda ceketler, paltolar ve gömlekler için ekose kareler, kazayağı, balıksırtı ve bukle desenleri de yer alıyor. Eko-deri, pamuk ve yünden oluşan kazayağı desenli bir atkıdan sentetik deri bir postala, ekose sırt çantalarından çok renkli eldivenlere kadar bir dizi aksesuar koleksiyonu tamamlıyor.

ABONE OL