Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 22 Eylül 2023 09:31

HEDEF EN BÜYÜK BEŞ KUMAŞ ÜRETİCİSİNDEN BİRİ OLMAK

Sürdürülebilir üretim anlayışıyla dünyanın önde gelen hazır giyim üreticilerine yüksek kalitede mamul dokuma ve örme kumaşlar sunan Arta Tekstil, dünyanın en büyük 5 üreticisinden biri olmayı hedefliyor.

Hedef en büyük beş kumaş üreticisinden biri olmak

Boyama, baskı, kaplama, apre ve tam otomatik üretim kontrol sistemi ile ayda 4 milyon metre dokuma, 900 ton da örme kumaş üretim kapasitesine sahip olan Arta Tekstil, sunduğu yüksek müşteri memnuniyetiyle sektöründe dünyanın en büyük 5 üreticisinden biri olma yolunda sürdürülebilir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Global çaptaki markaların Türkiye dahil tüm dünyadaki üreticilerine tedarik hizmeti sunan  Arta Tekstil, sunduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra hızlı ve sağlıklı işleyen sistemi sayesinde tüm paydaşlarıyla uzun soluklu çalışma fırsatı yakalıyor. Hem yerli hem yabancı markaların öncelikli tercihi olduklarına dikkat çeken Arta Tekstil Yurt dışı Pazarlama Direktörü Tuncay Karasu, “Genelde yeni çalışmaya başladığımız müşterilerimiz satış öncesi ve sonrası hızlı, güvenilir, kaliteli ve aynı zamanda piyasa şartlarında oldukça rekabetçi fiyatlarımız nedeniyle bizi tercih ediyor. Müşterilerimiz ayrıca üretim ve servis hızı, güncel koleksiyonlarımız ve sertifikalı ürünler sunmamız nedeniyle de çok memnun” dedi. 

“Ürünlerimizin gerekli tüm sertifikalarını müşterilerimize gönderiyoruz”

Türkiye’deki hazır giyim markalarına yaptığı üretimlerin yanı sıra İspanya, Tunus, Hollanda, Belçika, Almanya, İtalya gibi önemli pazarlara ürünlerini ulaştıran Arta Tekstil, satış ve satış sonrası tüm süreçlerini şeffaf bir biçimde müşterileri ile paylaşıyor. Tüm üretim süreçlerini müşteriyi odak noktasına alarak, müşteri taleplerini çok hızlı ve güvenilir bir biçimde yerine getirdiklerini belirten Karasu şunları söyledi: “Müşterilerin satış sonrasında en büyük ve önemli beklentileri öncelikli olarak ciddi, güvenilir, varsa soruna müdahale eden, müşteriyi dinleyen, beklentiyi karşılayan ve sattığı tüm ürünlerin yüzde 100 arkasında durabilen markalar oluyor. Çok nadiren olsa da sevk sonrası ürünlerde istenmeyen bir komplikasyon gelişmesi durumunda yurt içi veya yurt dışı fark etmeksizin müşteriyi yerinde ziyaret ederek soruna müdahale ediyoruz. Sevk ettiğimiz tüm ürünlerin sertifikasyon süreçlerini titizlikle takip edip, gerekli sertifikaları tüm onayları ile birlikte ilgili kuruluşlardan alarak müşterilerimize gönderiyoruz. Müşterilerimiz de sunduğumuz sertifikaların verdiği güvenle ürünlerini üreterek son tüketiciye ulaştırabiliyor. Ayrıca tüm üretim ve tedarik süreçlerimizi de şeffaf bir şekilde müşterilerimizle paylaşarak takip edebilmelerini sağlıyoruz” dedi.

Arta Tekstil, üretimini Çorlu'da Velimeşe OSB’de yer alan toplam 50 bin metrekare alanda kurulu fabrikasında ve 20 bin metrekare alanda kurulu  boyahanesinde sürdürüyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR