Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Kültür - Sanat - Magazin Salı 07 Mayıs 2024 13:20

HANNA VE MİNİK CANAVARLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

YouTube'un resmi iş ortağı dijital strateji ajansı Wediacorp'un WediaEntertainment markası ile çocuklarla buluşan yepyeni animasyon filmi olan "Hanna ve Minik Canavarlar" şimdi tüm sinemalarda.

Hanna ve Minik Canavarlar çocuklarla buluştu

Monsterville, canavarların insanlar arasında yaşamaktan sıkıldığı ve kendi başlarına mutlu mesut yaşadıkları bir kasaba. Ama işler değişiyor! Çünkü küçük bir kız olan Hanna, bir gün Monsterville'e girmeyi başarıyor. Canavarlar, Hanna'nın gelişiyle birlikte hem şaşkına dönüyor hem de kasabalarını tehlikeye atıyorlar. Acaba Hanna, canavarlarla arkadaş olmayı başarabilecek mi?

 

Renkli ve macera dolu

 

Hanna ve Minik Canavarlar. sadece eğlenceli değil, aynı zamanda öğretici de! Çocuklar, bu macera dolu hikayede arkadaşlığın, cesaretin ve farklılıkların değerini öğreniyorlar. Film, zengin renkleri ve yaratıcı kurgusuyla tam anlamıyla bir görsel şölene dönüşüyor.

 

Sinema zamanı

 

Bu büyüleyici film, ailenizle birlikte geçireceğiniz bir hafta sonunu unutulmaz kılacak. Eğer çocuklarınızı eğlenceli ve öğretici bir animasyon filmiyle ödüllendirmek istiyorsanız, "Hanna ve Minik Canavarlar" tam size göre!

Unutmayın! Hanna ve Minik Canavarlar şimdi tüm seçkin sinemalarda.


ABONE OL