Dolar $
32.34
%-0.09 -0.03
Euro €
34.89
%0.4 0.13
Sterlin £
40.6
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
3909.84
%-0.19 -7.32
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | EKONOMİ Pazar 28 Nisan 2024 07:00

GÜNSAN İLE BAHARIN SICAKLIĞI YAŞAM ALANLARINDA

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte, doğa uyanıyor, yavaş yavaş yeşillenen ağaçlar çiçeklerini açmaya hazırlanıyor. Başta anahtar ve priz tasarımları olmak üzere tüm yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturan Günsan Elektrik, Radius Design serisinde yer alan çiçek tasarımına sahip Country ile baharın pozitif enerjisini ve sıcaklığını yaşam alanlarına taşıyor.

Günsan ile baharın sıcaklığı yaşam alanlarında

Kış mevsiminin kasvetinin ardından baharın tazeliği ile evleri yenileme ve pozitif duyguları ortaya çıkarma zamanı geldi. Yenilikçi ruhuyla anahtar ve priz sektöründe pratik ve kişiselleştirilebilir birçok yeni seri sunan Günsan Elektrik, Radius Design serisinde bulunan Country ile baharı evlerde yaşamaya imkan sağlıyor. Pastel yeşil rengi ile soft bir görünüm oluşturan Country, bahar çiçeklerine sahip desenleri ile evlerde ılık bir bahar meltemi estiriyor… 

 

Günsan’ın özgünlük arayışında olanlara hitap ettiği Radius Design serisinde, şık ve modern tasarımı ile ön plana çıkan Country’nin yanı sıra; her zevk ve ihtiyaca göre anahtar prizleri yer alıyor. Balerinden araba, gitar, kedi ve kahveye kadar birçok desene sahip olan seri, yaşam alanlarında fark yaratıyor. 

ABONE OL