Dolar $
32.44
%-0.19 -0.06
Euro €
34.86
%-0.3 -0.1
Sterlin £
40.76
%-0.31 -0.12
Çeyrek Altın
3937.69
%-0.03 -1.01
SON DAKİKA
Turizm Pazar 03 Eylül 2023 02:14

GÜNEY AMERİKA'DA UNUTULMAYACAK DENEYİM

Dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, Peru & Bolivya & Kolombiya turuyla gezginleri Güney Amerika'yı keşfedecekleri benzersiz bir deneyime çağırıyor.

Güney Amerika'da unutulmayacak deneyim

Türk Hava Yolları'nın direkt uçuşuyla 9-19 Kasım tarihleri arasında arasında gerçekleşecek olan ve maksimum 20 kişinin katılabileceği turda La Paz, Bogota, Titicaca, Machu Pichu, Cuzco, Kutsal Vadi, Puno, Lima görülecek yerler arasında bulunuyor.

Peru & Bolivya & Kolombiya turu, Türk Hava Yolları'na ait direkt uçuşla Bogota'dan başlayacak ve burada Larco Müzesi, San İsidro ve Miraflores görülecek. Üçüncü gün gezginler dünyanın en renkli pazarlarından olan Pisac Pazarı'nı, Ollantaytambo Kalesi ve Güneş Tapınağı gezilerine katılacak. Dördüncü gün ise gezginler bir buçuk saatlik Kutsal Vadi yolculuğunun ardından dünyanın en büyük tarihi eserlerinden olan, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Machu Picchu'yu keşfedecek.

Turun diğer günlerinde ise gezginler, İnka İmparatorluğu'nun merkezi olan Plaze de Armas'ın da olduğu Cuzco'dan Uros yerlilerinin sazdan yapılmış yüzen adalarıyla süslü Puno şehrine ve İnkalardan önce en eski And Dağları medeniyetinin başkenti Tiwanaku kalıntılarına kadar bölge insanının geçmişine ve bugününe ışık tutan tüm tarihi ve kültürel yerlere şahitlik edecek.

Gazella Turizm, keşfetmeyi hayatının bir parçası haline getirmiş, klasik destinasyonların dışına çıkmayı isteyen, en önemli beklentisi gittiği yerleri beş duyuyla deneyimleyebilmek olan ileriye seviye gezginler için görmeye, duymaya, hissetmeye, koklamaya ve dokunmaya dayalı deneyimler yaratıyor. 


ABONE OL