Dolar $
32.27
%-0.04 -0.01
Euro €
34.97
%0.08 0.03
Sterlin £
40.64
%-0.09 -0.04
Çeyrek Altın
3984.64
%0.03 1.1
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 29 Nisan 2024 13:05

GÖKSEL İSTANBUL SAHNESİNDE PARLADI

Türkçe pop müziğin güçlü kadın besteci ve yorumcularından Göksel, Bayhan Müzik organizasyonuyla geçtiğimiz gece İstanbul konseri için sahnedeydi. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleşen konserde Göksel, kendi yazdığı ve yorumladığı hitlerinden oluşan repertuarı ile eşsiz bir geceye imza attı.

Göksel İstanbul Sahnesinde Parladı

Türkçe pop müziğin güçlü kadın besteci ve yorumcularından Göksel, Bayhan Müzik organizasyonuyla geçtiğimiz gece

İstanbul konseri için sahnedeydi. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda gerçekleşen konserde Göksel, kendi yazdığı ve yorumladığı hitlerinden oluşan repertuarı ile eşsiz bir geceye imza attı.

Özlem Kaya ve Özgür Masur imzalı 2 farklı kostümünü Begüm Khan tasarımı takıları ile kombinleyen Göksel, sahnede hem performansı hem de güzelliği ile dikkat çekti. Göksel, gecede 2 saat sahnede kalırken, yeni YouTube projesi "B'Aşka Şarkılar"ı da ilk kez canlı olarak seyircisi ile paylaştı. 

"Bir YouTube projemiz var, çok heyecanlıyım, 4. haftaya geldik. Çok sevdiğim şarkıları söyledim, ağırlıklı Türk Sanat Müziği eserleri barındırıyor. Bunlar benim çocukluğumda babamın sesinden duyduğum ve kulak aşinalığı edindiğim şarkılar. 

Bir YouTube projesi yapacaksam böyle bir şey yapmak istedim. Benim hayatımda, keza sizlerin de hayatında derin iz bırakan şarkıları söylemek istedim. Canlı kaydettik, günahıyla sevabıyla biz çok sevdik, umarım siz de seversiniz." diyen sanatçı, konserinin ikinci yarısının açılışını "B'Aşka Şarkılar"dan, "Bir İhtimal Daha Var", "Affetmem Asla Seni" ve "Gündüzüm Seninle" ile yaptı.

"Yeni Şarkılarımı Hemen Ezberlemeniz Beni Çok Mutlu Ediyor."

"Bıçak" Klasik Olmaya Aday. 

Kariyerinde yer etmiş, klasikleşen şarkılarının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Göksel, en son yayınladığı teklisi "Bıçak"ın da dinleyicilerin ilgisi sayesinde klasikleri arasında yerini garantilediğini söyleyerek şarkıyı  İstanbul korosu ile birlikte söyledi. Göksel, Bayhan Müzik organizasyonuyla 2024 yaz turnesine 4 Mayıs'ta Adana Çukurova Üniversitesi Açık Hava Tiyatrosu konseri ile başlayacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR