Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Yerel Yönetimler Cumartesi 15 Haziran 2024 11:00

GENÇLER MALATYA KENT KONSEYİNDE BULUŞTU

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Malatya Kent Konseyini ziyaret etti.

Gençler Malatya Kent Konseyinde buluştu

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Ulaş ile birlikte Malatya Kent Konseyi’ni ziyaret eden öğrenciler, Malatya Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar’dan bilgi aldı.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Batar, “Malatya Kent Konseyi Malatya’nın geleceğine yönelik yapılan planlamalarda sivil alanı yöneticilerle buluşturan önemli bir misyonu yerine getiriyor. Burada ortaya konulan her çalışmada Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve binlerce gönüllünün emeği var. Burası Malatya’nın ortak akıl mekanizmasının çalıştırılmasında önemli bir işlev görmektedir.” dedi. 

Malatya Kent Konseyi çalışmalarında gençlere çok önem verdiklerini söyleyen Batar, “Kentin sürdürülebilirlik alanında yaptığımız çalışmalarda gençlerin hayallerini önemsiyoruz. Bu noktada gençlerin şehrin yararına olacak, duygu düşünce ve önerilerine ihtiyacımız var. Gençlerin her zaman şehrimiz ile ilgili hayaller kurup bizlerle paylaşmasını istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ABONE OL