Dolar $
32.36
%-0.07 -0.02
Euro €
34.85
%0.27 0.09
Sterlin £
40.7
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
3904.35
%-0.33 -12.74
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | EKONOMİ Pazar 28 Nisan 2024 07:00

GELECEĞİ KODLAYANLAR'DAN 23 NİSAN'A ÖZEL YENİ ONLİNE EĞİTİMLER YAYINDA

BSH Türkiye ve Kodluyoruz Derneği işbirliği ile yürütülen "Geleceği Kodlayanlar" programından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel yeni eğitim videoları yayınlandı. Yenilenen www.makersoftomorrow.online sitesinde yer alan videolar güncel kodlama ve robotik programlarının kullanımını uygulamalı olarak aktarıyor.

Geleceği Kodlayanlar'dan 23 Nisan'a Özel   Yeni Online Eğitimler Yayında

BSH Ev Aletleri Türkiye ve Kodluyoruz 2017 yılından bu yana “Geleceği Kodlayanlar” programı ile çocukları yarının dijital dünyasına hazırlıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile kodlama, elektronik, robotik, uygulama tasarımı ve geliştiricilik alanlarında yeni eğitimler yayına alındı.  

Yenilenen www.makersoftomorrow.online sitesinde yayına alınan ders videolarında uzman eğitmenler tarafından adım adım programları ve uygulamaları detaylı olarak aktarıyor.  Yaş grupları ve içeriklerine göre gruplanan videolar sayesinde çocuklar evde veya okulda online olarak güncel programlar ve uygulamalarla tanışabiliyor.  

Geleceği Kodlayanlar resmi web sitesi yeni yüzüyle daha kullanıcı dostu bir deneyim sunarken, yenilenen içerikleri ile de fayda sunduğu kitleyi de genişletiyor. Yıl boyu düzenli olarak yeni eğitimlerin ekleneceği site çok yakında ebeveynlere özel içeriklerle de dijital okuryazarlığı desteklemeye devam edecek. 

Web sitesi ile 26 Bin Kişiye Ulaşıldı 

Gelecek yüzyılın temel becerilerini kazandırma hedefiyle yolan çıkan Geleceği Kodlayanlar kapsamında yüz yüze ve online atölyelerle bugüne kadar 5500 kişiye ulaşılırken, web sitesi üzerinden 26 bin kullanıcı eğitim setlerinden faydalandı. BSH Çerkezköy yerleşkesindeki Makers Lab stüdyosunda düzenlenen atölyelerde bölge okullardan gelen öğrencilere eğlenceli, esinlendiren, heyecanlandıran ve teşvik eden programlarla; öğrencilerin yaratıcı ve üretken potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerine ortam ve olanak sağlanıyor.   

ABONE OL