Dolar $
32.38
%-0.38 -0.12
Euro €
34.69
%-0.7 -0.24
Sterlin £
40.55
%-0.71 -0.29
Çeyrek Altın
3906.86
%-0.81 -31.47
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Salı 29 Ağustos 2023 12:09

FLO, "ANNELERİN 1 NUMARALI TERCİHİ" OLDU

Twentify tarafından ebeveynlerle gerçekleştirilen "Çocuk Ayakkabı Kullanım ve Tutum Araştırması" sonuçlarına göre FLO, çocuk ayakkabısında "Annelerin 1 Numaralı Tercihi" oldu.

FLO, "Annelerin 1 Numaralı Tercihi" oldu

FLO açıklamasına göre, 2-14 yaş aralığında çocuğu olan ebeveynler ile gerçekleştirilen araştırma, çocuklarına ayakkabı alan ebeveynlerin yüzde 67'sinin kadınlar olduğunu ve kadınların ise bu alışverişte en çok FLO'yu tercih ettiğini ortaya koydu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FLO Pazarlama ve Büyüme Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Kunt, FLO olarak "7'den 70'e herkesin ayakkabıcısı" olma misyonlarıyla ürün ve hizmetlerini çocukların ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirmeye her zaman büyük bir özen gösterdiklerini ifade etti.

Kunt, "Türkiye'nin en büyük ayakkabı laboratuvarında gerçekleştirdiğimiz 600 binden fazla test, ayakkabılarımızın anatomik yapısı, çocukların renkli dünyası için sunduğumuz binlerce model ve benimsediğimiz sorumlu üretim anlayışı doğrultusunda 'Annelerin 1 Numaralı Tercihi' olduk. Gurur duyduğumuz bu başarıda ürünlerimizin kalitesi, ihtiyaçlara tam olarak yanıt veren tasarım anlayışımız ve ekip çalışmamızın payı büyük." değerlendirmesinde bulundu.

Kunt, elde edilen çıktıların adımları daha da ileriye taşımak için güç verdiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Çocuk koleksiyonumuzda yer alan tüm ayakkabılar, çocukların ilgisini çeken tasarımları ve her harekete kolaylıkla eşlik eden konforlu yapısı ile çocukların tüm talep ve ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sunduğumuz ürün çeşitliliğinin yanı sıra ulaşılabilir fiyat politikamız ve ürün güvenliği konusundaki hassasiyetimiz ile de annelerin güvenini kazanıyoruz.

Yeni okul dönemini çocukların deneyimine renk ve eğlence katacak özel bir koleksiyon ile karşılayacağız. FLO olarak, çocukların eğitim yolculuğunu renklendirmek ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek için yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen özel oyunlu ayakkabı kutuları tasarladık. Bu proje ile çocukların gelişimine katkıda bulunmayı, hayal gücünü desteklemeyi ve eğlenceli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz."

FLO, yeni okul dönemine yaklaşırken okula dönüş heyecanını yansıtan yeni reklam filmiyle de ekranlarda yerini aldı. Her yaştan öğrencinin yer aldığı filmde FLO, "Ayak Uydur Okula" sloganıyla yeni okula dönüş koleksiyonunu izleyenlerin beğenisine sunuyor.

"Annelerin 1 Numaralı Tercihi" etiketinin de yer aldığı film, çocukların okul heyecanını, sınırsız eğlenceyi ve gülen yüzleri ekrana taşıyor. FLO'nun dünyaca ünlü markalarının ve lisanslı ürünlerinin görüldüğü reklam filmi "Muhabbet" imzasını taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Çağın Dizdar oturuyor.

ABONE OL