Dolar $
32.25
%-0.03 -0.01
Euro €
34.69
%-0.05 -0.01
Sterlin £
40.34
%-0.14 -0.05
Çeyrek Altın
3935.2
%0.22 8.7
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 25 Kasım 2023 13:26

FERYAPI'DAN SEKTÖRDE BİR İLK

Hanlarla başlayan ofis binaları, modern binalara sonrasında ofis parklara en sonunda da kampüs ofis yerleşkelerine dönüştü.

Feryapı'dan sektörde bir ilk

Ofisler ise binaların değişimden daha hızlı bir değişimle evrimini tamamlamaya çalışıyor. Özellikle son on yılda iş dünyasında nerede ve nasıl çalışacağız konusu sürekli tartışılan bir problem olarak önümüzde duruyor. Teknolojinin hızla gelişmesi, verimlilik anlayışının yeni çalışmaya başlayan kuşaklar tarafından farklı yorumlanması ve tüm bu etkenlerin üzerine yaşanılan pandemi şirketlerin, girişimcilerin ofis alanlarını yeniden tanımlamaya zorluyor. 

Ofis Dünyasının yeni trendi olan Working Suites, Feryapı tarafından Türkiye’de ilk kez tioso.co markası ile hayata geçiyor. 

Çalışma kadrosuna göre dekorasyon değişimi imkanı sağlayan ofisler tasarlayarak tüm ihtiyaçlara cevap bulundu. Bir patronun prestij ve konforunu koruyarak, genç ekiplerin beğenisine uygun çalışma alanlar hazırlandı. Geniş seçeneklere sahip sosyal alanları ile hem çalışma alanlarını çeşitlendirdik hem de misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz prestijli ortamlar oluşturuldu.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR