Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 24 Eylül 2023 16:22

FEMİNEN DETAYLI DANTELLERİ VE PASTEL RENK TONLARIYLA BULUŞTU!

İkonik giyim markası GAP her yaşa hitap eden özel bir koleksiyon için LoveShackFancy ile iş birliği gerçekleştirdi. Özel kapsül koleksiyonda kadın, erkek, çocuk ve bebek giyim ürünleri ile aksesuarlar yer alıyor. Koleksiyonda yer alan sınırlı sayıdaki ürünler, moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Feminen detaylı dantelleri ve pastel renk tonlarıyla buluştu!

Tüm dünyada sevilen ikonik giyim markası GAP, özel kapsül koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor. LoveShackFancy iş birliğiyle sınırlı sayıda üretilen ve birden fazla kategoriden oluşan iddialı ve cesur kapsül koleksiyonda, kadın, erkek, çocuk ve bebek giyim ürünleri ile aksesuarlar yer alıyor. 

 New York merkezli lifestyle markası LoveShackFancy iş birliğiyle hazırlanan koleksiyonda GAP’in ikonik stilleri, LoveShackFancy’nin vintage esintili çicek desenleri ve feminen görünümüyle bir araya geliyor. 

32 parçadan oluşan koleksiyon ikonik denim ve GAP’in herkes tarafından sevilen logo baskılı ürünlerine pastel tonlar ile yepyeni bir yorum getiriyor. GAP’in klasik stili, pastel tonlar ve çiçek desenleri ile romantik ve vintage bir görünüm kazanıyor. Sınırlı sayıda üretilen kapsül koleksiyonda aynı zamanda kadın, erkek, çocuk ve bebekler için birbiriyle uyumlu stiller de yer alıyor. Bu şekilde aileler ‘takım’ olarak giyinebiliyor. Koleksiyondaki ürün kategorileri arasında herkesin stilini tamamlayacak jean’ler, etekler, elbiseler, pantolonlar, kapüşonlu swearshirt’ler, dış giyim ürünleri, gömlekler ve aksesuarlar yer alıyor. 

Zamansız GAP ikonikleri, romantik ve vintage LoveShackFancy ile bir arada! Bu özel kapsül koleksiyon 20 Eylül’de sadece seçili GAP mağazaları, GAP Türkiye mobil uygulaması ve gap.com.tr’de. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR