Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 20 Eylül 2023 17:07

EV GİYİMİNDE SONBAHAR MODASI

Unutulmaz tasarımlarıyla köklerini 1955'te inşa eden Kom, ev giyiminde şıklığı ve rahatlığı bir arada arayan kullanıcıları için, eşsiz bir koleksiyon sunuyor. Ev giyiminin olmazsa olmaz seçeneklerinden pijama modellerinde moda algısının ön plana çıkmasıyla, çeşitlilik her geçen gün artarken alışveriş esnasında dikkat edilen kriterlere de yenileri ekleniyor. Pijama satın alırken rahatlıktan beden uyumuna, kumaş tipinden dikiş kalitesine kadar, her detayın önemli olduğunu belirten Kom Ürün Müdürü Aydan Onursal, sonbahar ev giyim modasını anlattı.

Ev giyiminde sonbahar modası

Kurulduğu günden beri, trendlere uygun ve zamansız tasarımlara sahip ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturmayı misyon edinen Kom, sonbaharda ev giyimine özel, eşsiz bir koleksiyon sunuyor. 

 

Sonbaharın trend renkleri: Gül kurusu, bordo, petrol ve lacivert

Sonbahar pijama tasarımlarında genellikle sıcak ve ruhu dinlendiren renk tonlarını tercih ettiklerini belirten Kom Ürün Müdürü Aydan Onursal, “Bu sezonun ev giyim ürünlerinde gül kurusu, bordo, petrol ve lacivert gibi sonbaharı yansıtan renkler mevcut. Desenlerde ise, her sezonun olmazsa olmazlarından çiçek motifleri ve hayvan figürleri, trendler arasında yer almaya devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Pamuklu kumaşlar uyku kalitesini arttırıyor

Evde geçirilen zamanın büyük bir çoğunluğunda pijama tercih edildiğini ve bu nedenle de pijama seçimlerinde dikkat edilmesi gerekten birtakım ipuçları olduğunun altını çizen Onursal, şunları söylüyor: “İşten eve geldiğimizde, kendimizi içinde en rahat hissettiğimiz ev kıyafetlerimizi, pijamalarımızı giyiyoruz. Günün büyük bir zamanında tercih ettiğimiz bu parçaları satın alırken, kumaşın dokusunu ve yapısını bilmek de oldukça önemli. Pamuklu ve doğal liflerden elde edilen kumaşlar, nefes alabilen dokusu ve nem emici özelliği sayesinde uyku kalitesini arttırırken, vücuttaki hava akışına izin vererek aşırı terlemeyi engeller. Bu da, çok daha sağlıklı ve verimli bir uyku düzeni sağlar.”

 

Nesilden nesle aktarılan tasarımlar

Kumaş türünün yanı sıra, kaliteli dikiş ve dayanıklı malzeme kullanımının, uzun ömürlü bir pijama seçimi için oldukça önemli olduğu belirten Onursal, “Kom ailesi olarak, en hassas olduğumuz konulardan biri, kaliteli dikiş ve dayanaklı kumaştır. Kurulduğumuz günden beri, ürünlerimizi nesilden nesle kalması arzusuyla tasarlıyor, tüketiciye sunuyoruz. Ürünlerimizin de nesilden nesle aktarılıyor olması, bizi ayrıca gururlandırıyor” diyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR