Dolar $
32.49
%-0.04 -0.01
Euro €
34.83
%-0.29 -0.1
Sterlin £
40.86
%-0.16 -0.06
Çeyrek Altın
3937.52
%-0.03 -1.19
SON DAKİKA
Ahmet Münir EREN | EKONOMİ Pazar 14 Nisan 2024 07:00

ESTETİK VE KALİTENİN BULUŞMA NOKTASI

Quantum, Lee Cooper, Belmond ve Slazenger markalarını bünyesinde bulunduran Arıkan Group'a ait gözlük dekupe görsellerine https://bit.ly/ArıkanGroupGözlükDekupe linkinden ulaşabilirsiniz.

Estetik ve kalitenin buluşma noktası

 

Kalite, konfor ve şıklığın sembolü haline gelen ürünleriyle sektörde fark yaratan Arıkan Group, özgün gözlük tasarımlarını kullanıcılarla buluşturuyor. Arıkan Group çatısı altında yer alan Quantum, Slazenger, Belmond ve Lee Cooper markalarına ait güneş gözlükleri, hayatının her alanında özgün ve benzersiz detayları yakalamak isteyenlere hitap ediyor. 

 

Arıkan Group’un birbirinden özgün gözlük markaları, üstün performans ve şıklığı bir arada arayanlar için zengin seçenekler sunuyor. Benzersiz tasarımları ve kalitesiyle Quantum, sportif DNA'sını ve tecrübesini gözlük ve saat sektörüne de taşıyan Slazenger, feminen detaylardan hoşlanan kadınlara farklı alternatifler sunan Belmond, genç, dinamik ve renkli tasarımları ile Lee Cooper, moda dünyasındaki trendleri yakından takip eden ve tarzına özgünlük katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak. 

 

Tarzından Ödün Vermeyenler İçin Quantum Gözlükler

 

Quantum markası tarzından ödün vermeyen ve her zaman en şık olanı tercih eden sofistike zevklere hitap ediyor. Marka, her yaş grubuna hitap eden ürünler sunarken yuvarlak, geometrik ve çift köprülü(pilot) benzersiz tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. %100 titanyum, el yapımı kaliteli asetat ve metal malzemesiyle üretilen Quantum ürünleri, üstün bir koruma sağlarken kişisel stili de en iyi şekilde yansıtmaya imkan tanıyor.

 

Quantum Gözlük Dekupe Görselleri İçin:  https://bit.ly/QuantumGözlükDekupe

 

Sportif ve Enerjik Karakterlerin Tercihi: Slazenger

 

Ürün gamında bulunan spor malzemeleri ve spor giyim aksesuarlarında mükemmel kaliteye odaklanan Slazenger, 140 yılı aşkın süredir spor sektöründe ilk akla gelen markalardan biri haline geldi. Sportif DNA'sını tecrübesiyle harmanlayarak gözlük sektörüne de taşıyan marka, ürettiği koleksiyonlar ile kısa sürede dünyadaki gözlük severlerin beğenisini kazanmayı başardı.  Her yaşa uygun geniş bir tüketici kitlesine ürün sunan Slazenger, metal, asetat ağırlıklı, konfor ve dayanıklı modelleri ile ön plana çıkıyor. Renkli, sportif ve enerjik tasarımları harmanlayarak her beğeniye uygun seçenekler vadeden Slazenger gözlük modelleri, aktif yaşam tarzına uyum sağlayarak kullanıcılara üstün bir konfor sunuyor. 

ABONE OL