Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
GÜNDEM Çarşamba 07 Aralık 2022 02:11

ENFAL OYUNCAK'TAN YILBAŞINA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM

Yerli oyuncak markası 'Let's Be Child' ile tüm dünya çocuklarını kucaklamayı hedefleyen Enfal Oyuncak, yılbaşı öncesinde çocukları sevindirmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre; yılbaşı alışverişli yapanlar, aldıkları tutar ne olursa olsun yüzde 50 indirim kazanmış olacaklar.

Enfal Oyuncak'tan  yılbaşına özel yüzde 50 indirim

Oyuncak sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle faaliyetlerini sürdüren Enfal Oyuncak, yeni yılı yüzde 50 indirimle karşılıyor. Yüzde 100 yerli ve milli üretimle oluşturduğu oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ ile tüm dünya çocuklarını kucaklamayı hedefleyen Enfal Oyuncak, yılbaşı öncesinde çocukları sevindirmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Yılbaşı alışverişlerinde satın alma kotası olmadan, ne alırlarsa alsınlar yüzde 50 indirim sağlayan kampanya, ‘Let’s Be Child’ın online satış platformunda geçerli olacak. 

Uluslararası standarttaki sağlıklı ve en yüksek kalitedeki oyuncakları sektöre kazandırdıkları söyleyen Enfal Oyuncak CEO’su Furkan Karaduman, yılbaşı kampanyası ile ilgili bilgi verdi: Karaduman “Yılbaşı öncesinde ‘Let’s Be Child’ marka oyuncaklarımızı alanlar hiçbir alışveriş şartı olmadan doğrudan yüzde 50 indirim kazanacak. Bu tip kampanyalar genelde belli bir miktar tutarın üzerindeki alışverişlerde uygulanıyor. Ama biz öyle yapmıyoruz. Alışveriş tutarı ne olursa olsun, misafirlerimiz kasada yüzde 50 indirimle ödeme yapıyorlar. İç piyasada e-bebek, Toyzzshop, Armağan, Civil ve LC Waikiki gibi seçkin zincir mağazaların yanı sıra piyasadaki toptancı ve perakende noktalarına da ürün tedariğinde bulunuyoruz. Ayrıca discount market zincirleri ve online’da tüm satış platformlarında yer alıyoruz. Kampanyamız 5 ila 11 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak” dedi. 

‘Onun Dünyası, Oyun Dünyası’

Üretimin yüzde 95’inin Türkiye’de gerçekleştirdiklerini ve 70 kalem ürün çeşidine sahip olduklarını belirten Furkan Karaduman, ürün gamlarının çocukları geliştirici ve eğitici oyuncaklardan oluştuğunu söyledi. ‘Onun Dünyası, Oyun Dünyası’ sloganını benimsediklerini ve oyuncağın bir çocuk için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Karaduman, “Let’s Be Child aktivite oyuncakları, dizme-eşleştirme, müzikli eğitici oyuncaklar kategorilerinde tasarladığımız çok çeşitli oyuncaklarımızı kreş, ana okulu ve ilkokul çağındaki çocukların kullanımına sunuyoruz. Bu kategorilerde yer alan oyuncaklarımız arasında dijital çizim tabletleri, eğitici ilk tabletim, eğitici ilk telefonum, eğitici küpler, geometrik şekiller, eğitici kaplar, denge kule oyunları ve güvenlikli scooter’lar yer alıyor. Bunun yanı sıra anne bebek markamız Numio çatısı altında da miniklere yine eğitici oyuncaklar, motor becerisi ve duyu gelişimine yardımcı gereçler kategorilerindeki ürünlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Sağlıklı oyuncak ilkesiyle üretim yapıyor

Sağlıklı oyuncak ilkesi çerçevesinde yüksek kalitede, dayanıklı, maksimum güvenli oyuncaklar ürettiklerini anlatan Furkan Karaduman, ‘Let’s Be Child’ oyuncaklarının toksin, kurşun boyası, phthalates, pvc ve benzer zararlı dış kaplamaları içermediğini belirtti. Karaduman, markalarının Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunlukları akredite olmuş ve uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanan oyuncaklardan oluştuğunu sözlerine ekledi.


ABONE OL