Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Turizm Cumartesi 09 Mart 2024 07:00

ELİTE WORLD GRAND SAPANCA'DAN BEDENİNİZİ VE RUHUNUZU YENİLEYEN "SAĞLIKLI YAŞAM PAKETLERİ"

Elite World Grand Sapanca, doğanın kucağında stresten arınmanızı ve kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak "Sağlıklı Yaşam Paketleri" hazırladı. SPA'dan sağlıklı yaşam aktivitelerine, meditasyondan sağlıklı beslenmeye farklı seçeneklerle sunulan kişiselleştirilmiş programlar sadece bedensel değil, aynı zamanda ruhsal yenilenme için benzersiz bir deneyim vadediyor.

Elite World Grand Sapanca'dan Bedeninizi ve Ruhunuzu Yenileyen

Elite World Grand Sapanca, misafirlerine doğayla iç içe, stresten arınmış ve tazelenmiş bir yaşam deneyimi sunmak için “Sağlıklı Yaşam Paketleri” hazırladı. SPA bakımları, sağlıklı yaşam aktiviteleri ve özel beslenme programlarıyla dolu bu büyülü yolculuk, misafirlere unutulmaz bir deneyim vadediyor. 3 ve 5 günlük alternatiflerde hazırlanan “Sağlıklı Yaşam Paketleri” canlanmak ve yenilenmek isteyenler için keyif dolu bir deneyim sunuyor.

 

Kişiselleştirilmiş uygulamalarla ihtiyacınız olan uygulamaları yaptırın 

Sağlıklı Yaşam Paketleri 3 ve 5 günlük alternatiflerde sunulmaktadır. 3 günlük “Sağlıklı Yaşam Paketleri”nde programlara 3 gece konaklamanın yanı sıra sauna, buhar odası, Türk hamamı gibi günlük sıcak bakımlar, Elite World Grand Sapanca’nın SPA deneyimini en keyifli haliyle yaşayacağınız Fit Life SPA ve Health Center kullanımı, vücut analizi, 3 gün boyunca kişiselleştirilmiş fitness veya yaşam aktiviteleri, kişiselleştirilmiş meditasyon nefes egzersizi, refleksoloji ve tuz odası, sıcak taş masajı, vücut maskesi, Bali masajı kullanımı bulunuyor. Sağlıklı beslenmeye yönelik programlara kahvaltı, sağlıklı öğle ve akşam yemekleri, her gün günlük taze detoks içeği veya smoothie, beslenme uzmanı danışmanlığı da dahil. 3 günlük programlar pazar, pazartesi ve salı günleri başlıyor.

 

5 günde yenilenin ve canlanın! 

5 günlük “Sağlıklı Yaşam Paketleri” ise beş gece konaklama ile daha kapsamlı sağlık ve beslenme programlarını kapsıyor. 3 günlük pakete dahil olan tüm içerikler 5 günlük programda da kullanılırken, bunlara ek olarak Bali masajından 2 kez, kişiselleştirilmiş fitness ve yaşam aktivitesinden ise 5 gün boyunca yararlanılabiliyor.

 

5 günlük programda ayrıca Vichy hamam, vücut analizi,  vücut maskesi ve klasik yüz bakımı da program dahilinde alınıyor. Bunu yanı sıra sağlıklı beslenme kapsamında 5 gün boyunca kahvaltı, sağlıklı öğle ve akşam yemekleri, günlük taze detoks içeği veya smoothie’nin yanı sıra 2 kez beslenme danışmanlığı ve program sonunda değerlendirme uygulaması dahil. 5 günlük sağlıklı yaşam programları ise pazar günü başlayarak cuma günü sona eriyor.

 

Elite World Grand Sapanca'da hayalinizdeki iyi olma halini doğayla iç içe bir ortamda yakalayabilirsiniz.   Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0264 415 10 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR