Dolar $
32.39
%-0.36 -0.12
Euro €
34.59
%-1.02 -0.35
Sterlin £
40.46
%-0.93 -0.38
Çeyrek Altın
3884.33
%-1.38 -53.72
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 13 Ağustos 2023 16:10

DESİGUAL'İN RENKLİ VE SIRA DIŞI DÜNYASI

Ünlü İspanyol markası Desigual, bir yaşam biçimi olarak yaratıcılığın gücüne inanan moda severlerin hayatına renkli ve eğlenceli bir dokunuş katıyor.

Desigual'in Renkli ve Sıra Dışı Dünyası

Renklerden ilham alan Desigual, yenilikçi ve sıra dışı koleksiyonlarıyla Türkiye’de sadece Boyner’de yer alıyor. Eğlenceli baskıların hakim olduğu koleksiyonda özel karakterler ve ikonlarla tasarlanan yüksek tabanlı sneakerlar, etnik desenli çantalar ve doğadan ilham alan maxi elbiseler öne çıkıyor. Akdeniz kültürünün canlı ruhunu yansıtan Desigual’in kendine has moda anlayışı enerjisi yüksek bir stil sunuyor. 

Farklı desenler yaratıcı formlarla birleşiyor!

Koleksiyonda güçlü, renkli, asimetrik modeller ve hareketli desenlerle hazırlanan parçalar dikkat çekiyor. Eğlenceli desenler ve emojilerle tasarlanan jean ceketler ve şortlar yazın hareketli ruhuna eşlik ediyor. Desigual’in farklı formlar ve renklerle sunduğu çanta modelleri ise stilinde çarpıcı bir görünüm yaratmak isteyenlerle buluşuyor. 

Desigual, yaratıcılığın gücüne inanan ve renklerin uyumlu birlikteliği ile canlı bir stil yakalamak isteyenler için sadece Boyner’de yer alıyor. 

ABONE OL