Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 13 Eylül 2023 19:10

DESA, LWG ALTIN DERECENİN SAHİBİ OLDU

Türkiye'nin önde gelen deri ürünleri üreticisi DESA, sorumlu üretim alanında attığı adımlar doğrultusunda elde ettiği uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. DESA, deri üreticileri, deri ürünleri üreten veya ürünlerinde deri kullanan uluslararası markaları ve tedarikçileri denetleyen Leather Working Group tarafından verilen altın derecenin bir kez daha sahibi oldu.

DESA, LWG Altın Derecenin Sahibi Oldu

Türkiye’de deri sektörünün ve modasının öncü markalarından DESA Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., sorumlu üretim anlayışıyla hayata geçirdiği sürdürülebilir çevre dostu uygulamalarıyla bir kez daha onurlandırıldı. DESA, 60 ülkede 2000'den fazla üyesi olan, uluslararası çapta deri üreticileri, deri ürünleri üreten veya deriyi kullanarak ürünler üreten markaları ve tedarikçileri denetleyerek sürdürülebilir çevre uygulamalarını teşvik eden Leather Working Group (LWG) tarafından verilen altın derecenin sahibi oldu.

 

Sürdürülebilir çevre dostu uygulamalarla yüksek kalitede ürünler üretirken, doğal kaynakları koruma ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma kararlılığıyla adımlar atan DESA, LWG’nin su kullanımından enerji kullanımına, deri işlemede onaylanmış kimyasal kullanımından atık yönetimine kadar 17 farklı kritik başlıkta yaptığı değerlendirmede gösterdiği yüksek performans ile 30 Temmuz 2025 yılına kadar geçerli olacak LWG Altın dereceye layık görüldü. Sürdürülebilir uyum ilkelerine bağlılığını kanıtlayarak daha önce sahip olduğu altın dereceye bir kez daha hak kazanan DESA, sürdürülebilir bir gelecek için deri işleme süreçlerindeki hassasiyet, uluslararası kalite standartlarına uygun üretim, çalışan güvenliği ve çevre koruma politikalarını destekleyecek adımlar atmaya devam ediyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR