Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 30 Eylül 2023 02:29

COLİN'S'İN ÇALIŞAN BAĞLILIĞI PROJELERİNE ÖDÜL

Jean odaklı global moda markası COLIN'S çalışan bağlılığı, iç iletişim ve işveren markası alanlarında yürüttüğü projelerle iş dünyasının en prestijli ödüllerinden The Stevie Awards for Great Employers'ta büyük ödül olan 'Altın Ödül'e layık görüldü.

Colin's'in çalışan bağlılığı projelerine ödül

COLIN’S Çalışan Bağlılığı Müdürü Gökhan Esentürk’ün “Yılın Mutluluk Müdürü” kategorisinde büyük ödülü kazandığı Stevie Ödülleri’nde şirketin işveren markası projesi “Together” büyük takdir topladı. COLIN’S’in kurum kültürünün merkezinde yer alan “birliktelik” felsefesinden yola çıkan “Together” kurum içerisinde yürütülen pek çok projenin çatısı konumunda yer alıyor. 

“Together” çatısı altında yeni kurulan Intranet sayfasındaki modüllerle kurum içi iletişim ve teşekkür kültürü desteklenirken, COLIN’S Ayrıcalıkları ile çalışanların ve ailelerinin sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırılıyor. Etik Hat çalışmalarıyla iş yerindeki psikolojik güvenlik hissi kuvvetlendirilirken, çalışan motivasyonuna yapılan pozitif etkilerle organizasyonel başarı artırılıyor. Müşteri iletişiminde sektör ortalamasının çok üzerinden bir skora ulaşılarak yüzde 92‘ye varan çağrı kapatma oranları, yürütülen çalışmaların en somut örneklerinden biri konumunda. 

8 farklı program altında verilen Stevie Ödülleri iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösteriliyor. The Stevie Awards for Great Employers Ödülleri bu sene 70’in üzerinde ülkeden 2000’den fazla başvuruyu kabul eden Stevie’in dünya çapında en iyi işverenleri ve insan kaynakları ekiplerini ödüllendiren önemli programlarından biri olarak dikkat çekiyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR