Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | DÜNYA Pazartesi 29 Ocak 2024 10:00

ÇİN'İN GELENEKSEL BAHAR FESTİVALİ GALASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Çin Halk Cumhuruyeti'nde China Media Group (CMG), 2024 Bahar Festivali Galası için üçüncü kostümlü provayı gerçekleştirerek, Çin'in geleneksel Ay Yeni Yılı için düzenlenen şenlikler ülke genelinde sürüyor.

Çin'in geleneksel Bahar Festivali Galası hazırlıkları sürüyor

CCTV'nin haberine göre, bu yılki Bahar Şenliği Galası, Çin'in geleneksel kültürel unsurlarından yaratıcı ilham ve yenilik gücü almaya odaklanıyor.

Programda yer alan yenilikçi geleneksel gelenek programları, Ejderha Yılı'nın bereketli hasadını simgeleyen çeşitli Çin mutfak kültürünü sergiliyor. Geleneksel bir aerobik formu olan Baduanjin'in yaratıcı performansı, izleyicilere en iyi dilekleri göndermeyi amaçlıyor.

Geniş bir sanatçı kadrosu, şarkı, dans, Çin operaları, komedi skeçleri, çapraz konuşmalar ve diğer göz alıcı eğlence filmlerinin yer aldığı dört saatlik canlı ve büyüleyici bir gösteri olan 2024 Bahar Festivali Galası'nın açılış gösterimi için CMG stüdyosunda bir araya geldi.

Fikirleri sanat ve teknolojiyle birleştirmeyi ilke edinen gala, geleneksel seçkinleri, yerel unsurları ve sanal teknoloji marifetlerini harmanlayarak, sosyal sıcak noktalara ve sıradan Çin halkının günlük yaşamına odaklanacak, gerçek duygularını ifade edecek ve aile sevincini sade bir dille paylaşacak.

"Chunwan" olarak da bilinen gala, 1983 yılından bu yana her yıl canlı olarak yayınlanıyor ve Çin'deki geleneksel Ay Yeni Yılı kutlamaları için önemli bir kültürel sembol olarak görülüyor. Bu yılki etkinlik Çin Yeni Ay Yılı'nın öngünü olan 9 Şubat'ta yayınlanacak.


ABONE OL