Dolar $
32.26
%-0.02 -0
Euro €
34.69
%-0.05 -0.02
Sterlin £
40.36
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
3937.85
%0.29 11.32
SON DAKİKA
Turizm Pazar 17 Eylül 2023 10:52

CARESSE BODRUM'DAN BENZERSİZ BİR DENEYİM DAHA

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, sanat, spor ve turizm alanlarındaki özgün projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sağlıklı Yaşam Haftasında duyurulacak olan Doctor OM projesi, Caresse 'in vizyoner perspektifine yeni bir bakış açışı getiriyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile hayata geçirdiği Doctor OM projesi ile sağlık turizmine de katkı sağlayarak hizmet yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor. Sağlıklı yaşam ve turizmin birleştiği bu proje, Caresse Bodrum'un misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimi bir adım daha ileriye taşıyor.

Caresse Bodrum'dan Benzersiz Bir Deneyim Daha

2022 yılında Vakkorama Türkiye Su Sporları Şampiyonası’na ev sahipliği yapmasının ardından sanat alanında da bir yeniliğe imza atarak Caresse Art projesiyle sezona damgasını vurdu. Spor ve sanat iş birliklerinin ardından sağlık alanına da yatırım yapacak olan Caresse Bodrum, yeni projesi Doctor OM ile misafirlerine özel benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Sağlıklı yaşam merkezi olarak faaliyet sürdürecek olan Doctor OM, misafirlerine konaklamaları süresince fiziksel, ruhsal, zihinsel olarak dengeli olmalarını sağlayacak kişiselleştirilmiş programlar sunacak.

DoctorOM ‘“Bilimsel İyi Yaşam Merkezi’’inde gerçekleştirilecek sağlık programları sürdürülebilir sağlık faydalarının yanı sıra misafirlerin yaşam tarzı değişikliği edinmelerinde de olanak sağlayacak. Eşsiz bir atmosfere ve konfor alanına sahip olan Caresse Bodrum, Doctor OM ile kış sezonunda da hizmet vermeye devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR